Huawei dezvăluie noul brand de Wi-Fi, AirEngine, și anunță lansarea globală pe piață a produselor sale Wi-Fi 6

În cadrul Huawei Global Analyst Summit 2019, Huawei și Wi-Fi Alliance (WFA – Alianța Wi-Fi) au susținut o întâlnire cu presa având tema “Wi-Fi 6, descătușarea valorii în afaceri”. În cadrul întâlnirii, Huawei și-a anunțat noul brand Wi-Fi, AirEngine, care se va aplica întregii sale serii de produse Wi-Fi 6 de clasă enterprise. În plus, în prezența analiștilor și reprezentanților mass-media din toată lumea, Huawei a subliniat faptul că produsele sale Wi-Fi 6 au fost implementate pe scară largă în cinci regiuni majore de pe Glob.

Aplicațiile în curs de dezvoltare precum Realitatea Virtuală (VR), Realitatea Augmentată (AR) și 4K necesită o lățime mai mare de bandă, o prelucrare concomitentă mai puternică și timpi de latență mai mici, ceea ce pune probleme rețelelor Wi-Fi tradiționale. Aceste provocări trebuie rezolvate cât mai rapid în decursul transformării digitale a companiilor. Aici intervine Huawei AirEngine. AirEngine este dovada dedicării Huawei în privința rețelelor Wi-Fi de înaltă calitate. Acesta servește drept motor de conectare wireless, accelerând transformarea digitală a serviciilor enterprise.

AirEngine iese în evidență prin trei beneficii convingătoare: performanță ultra-avansată, experiență de utilizare optimă și susținerea noilor afaceri. AirEngine are cea mai bună performanță din industria de profil, lucru validat de Tolly, o influentă organizație internațională de testare. AirEngine construiește pe baza punctelor forte tehnice create odată cu tehnologia Huawei 5G „smart antenna” și a tehnologiilor de accelerare inteligentă a aplicațiilor, obținând optimizarea inteligentă a experienței de utilizare și a continuității serviciilor. AirEngine poate susține și noi aplicații, precum 4K și VR, și poate canaliza cooperarea avansată cu partenerii pentru a obține transformarea wireless în domeniile învățământului, cercetării, manufacturii și altor servicii de importanță crucială, permițând crearea noilor afaceri.

Zhao Zhipeng, președintele Campus Network Domain al gamei Huawei de produse pentru comunicații de date, își împărtășește ideile profunde despre AirEngine

“Având puncte forte tehnice de neegalat, Huawei AirEngine permite rețelelor wireless să susțină eficient și fiabil serviciile de rețea susținute tradițional prin cablu. Beneficiile tipice includ predarea în VR/AR fără întreruperi pentru învățământ, conferințe în definiție înaltă 4K și birouri wireless pentru companii, precum și Vehicule Autonome (AGV-uri) fără pierderi de semnal pentru mediile industriale de manufactură. Huawei AirEngine va accelera transformarea digitală a companiilor din diverse industrii,” a declarat Zhao Zhipeng, președintele Campus Network Domain al gamei Huawei de produse pentru comunicații de date. “Huawei, un contribuabil de vârf al standardului Wi-Fi 6, a promovat în mod activ dezvoltarea întregii industrii. Huawei este primul vânzător care lansează pe piață produse comerciale Wi-Fi 6. În prezent, AP-urile noastre Wi-Fi 6 au fost implementate în cinci regiuni majore de pe Glob.”

În cadrul întâlnirii cu presa, Kevin Robinson, vicepreședinte marketing pentru WFA, a împărtășit cele mai recente descoperiri și previziuni Wi-Fi 6 din industrie, oferind idei profunde despre impactul Wi-Fi 6 asupra transformării digitale a companiilor. Acesta a declarat: “Apreciem contribuțiile importante ale Huawei la dezvoltarea Wi-Fi 6, de la standarde și prototipuri până la uzul comercial. WFA consideră că 2019 va fi anul utilizării comerciale a standardului Wi-Fi 6, și va lansa un program de certificare Wi-Fi 6 în al treilea trimestru al anului 2019.”

AirEngine este creat special pentru construirea unor rețele Wi-Fi de înaltă calitate, ce dispun de conexiuni de înaltă performanță, o experiență optimă de utilizare și susținerea noilor afaceri.  Huawei va colabora îndeaproape cu partenerii pentru a le oferi clienților săi din domeniul public și privat o conectivitate ubicuă și o inteligență generalizată. În plus, Huawei va continua să folosească Platforma Digitală pentru a integra noile tehnologii ICT, ajutându-și clienții să-și administreze transformarea digitală.

Shenzhen, China, 2 mai 2019 – HUAWEI

%d blogeri au apreciat: