Huawei aduce cele mai noi tehnologii IT&C de top la expoziția Huawei Roadshow 2016 din București

Huawei, unul dintre principalii furnizori globali de soluții în domeniul IT&C, aduce și în acest an, la București, cele mai noi și performante tehnologii din domeniul IT&C, într-un camion personalizat, în cadrul expoziției Huawei Roadshow 2016.

Huawei Roadshow a devenit, în ultimii ani, o tradiție așteptată în întreaga lume, numărul orașelor vizitate crescând de la an la an. În 2015, acest camion personalizat cu cele mai noi tehnologii marca Huawei, a fost expus în peste 20 de mari orașe europene. România, a fost din nou inclusă pe traseul acestei expoziții, fiind considerată una dintre destinațiile în care tehnologia de ultimă oră contribuie la dezvoltarea noii generații de talente locale.

Huawei Roadshow 2016

Vlad Doicaru, Enterprise & Integrated Accounts Director al Huawei Romania: „În contextul transformărilor digitale de pe piața locală și internațională, ne dorim ca prin acest eveniment să oferim o privire de ansamblu asupra actualizărilor care au loc în domeniul IT&C. Soluțiile și tehnologiile prezentate contribuie la modernizarea infrastructurii digitale, a operațiilor de business de succes și la dezvoltarea soluțiilor inovatoare pentru IoT, Cloud Transformation, Data Center, Server & Storage, Mobile Network, Ultra Broadband și securitate.

Camionul personalizat pentru Huawei Roadshow 2016 se va găsi în perioada 23-25 mai în fața hotelului Pullman, iar între 26-27 mai, în fața hotelului Caro din București.

Compania Huawei a intrat pe piața din România în 2003, iar de atunci, a contribuit la modernizarea industriei de telecomunicații din țară, prin obiective pe termen lung de dezvoltare sustenabilă. Huawei Romania investește nu doar în tehnologie, ci și în oameni. În prezent, în cadrul companiei există peste 1200 de angajați, iar peste 75% dintre aceștia sunt angajați români.

Despre Huawei

Huawei este un furnizor de top la nivel global în domeniul soluțiilor de tehnologie pentru informații și comunicații (IT&C). Scopul companiei este sa imbunatateasca viața și să creasca eficiența printr-o lume mai bine conectată. Impulsionată de inovația orientată spre client și de parteneriatele deschise, compania Huawei și-a consacrat un portofoliu de soluții IT&C complete, care le oferă clienților avantaje competitive în domeniul rețelelor, dispozitivelor și cloud computing-ului pentru telecom și companii. Cei 170.000 de angajați Huawei la nivel mondial sunt dedicați creării maximului de valoare pentru operatorii de telecom, companii și consumatori. Soluțiile, produsele și serviciile IT&C inovatoare sunt utilizate în peste 170 de țări și regiuni, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată, deținută integral de către angajații săi.

București, 23 Mai 2016: Huawei

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: