Cea mai portabilă boxă de la Ultimate Ears

Ultimate Ears continuă să împingă limitele inovațiilor și designului când vine vorba de boxele wireless, prin intermediul noului model, UE ROLL 2. Acesta este un produs mobil, wireless ce poate fi luat oriunde de către utilizatori.

Fie că este folosită la plajă sau că merge într-o drumeție montană, UE ROLL 2 aduce petrecerea mai aproape de oameni, cu un sunet cu 15% mai bogat și mai puternic, cu o rază de acoperire mai mare de această data, de până la 30m. Micuța boxă păstrează același design elegant și original sub formă de disc al predecesoarei, UE ROLL. Cântărind puțin peste 220g, UE ROLL 2 prezintă un sunet mai bun fără să adauge nimic greutății și formei sale.

image004

Boxa UE ROLL 2  este creată special să fie alături de orice utilizator în următoarea sa aventură. Echipată cu o coardă elastică, această boxă deja mică și ușoară este mai mult decât portabilă și adaptabilă. Aceasta poate fi atașată cu ușurință de rucsac sau de ghiozdan, de bicicletă, de cureaua de la pantaloni astfel încât să poată fi luată oriunde, asta ca nimni să nu ducă dorul muzicii. UE ROLL 2 este rezistantă la praf, apă și șocuri având certificare IPX7 și este construită pentru a rezista micilor accidente, oferind un sunet de calitate în mâna oricărui utilizator.

Această prezentare necesită JavaScript.

 “Datorită corzii elastice, UE ROLL a reprezentat cel mai convenabil și portabil produs din familie. Nici o altă boxa nu vine echipată cu tot ce îi trebuie pentru a putea fi agățată, de exemplu, în duș, sau de bicicletă ori pentru a putea pluti într-o piscină. UE ROLL 2 oferă toate aceste moduri de întrebuințare și ceva în plus când vine vorba de sunetul îmbunătățit ori de aria de acoperire wireless care este mai mare și care reușește să ofere mai multă libertate și flexibilitate utilizatorilor” a declarat Charlotte Johs, general manager Ultimate Ears.

Fiecare boxă rezistentă la apă merită un loc în piscină. Boxa UE ROLL 2 vine echipată cu un mic colac gonflabil numit UE Floatie, astfel încât să poată pluti și difuza muzica preferată în timp ce oamenii se distrează lângă ea la o petrecere la piscină.

Prețuri și disponibilitate

UE ROLL 2 este asteptată să apară în magazinele de specialitate din SUA și Europa (inclusiv România) în luna iunie 2016, la un preț estimativ de 449 lei. Pentru mai multe informații vă invitâm să accesați www.ultimateears.com.

Despre Ultimate Ears

Ultimate Ears transformă modul în care oamenii experimentează muzica împreună și oriunde în lume. Ultimate Ears, o companie deţinută de Logitech, a revoluţionat modul în care artiştii îşi susţin spectacolele prin crearea unei linii personalizate de căşti profesionale în 1995. Astăzi, căştile Ultimate Ears sunt folosite de majoritatea artiştilor aflaţi în turnee. UE produce căşti extrem de apreciate şi sisteme audio care redefinesc modul în care oamenii ascultă muzica pe care o iubesc. Pentru mai multe informatii, accesaţi www.ultimateears.com. #MakeMusicSocial

Newark, California — 24 mai, 2016 — Ultimate Ears

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: