HTC One (M8) primul smartphone din ediţia de colecţie UEFA Champions League

HTC, lider mondial în inovație și design, lansează astăzi primul smartphone HTC din ediţia de colecţie UEFA Champions League, pentru a sărbători finala din 2015 de la Berlin a UEFA Champions League. Cu o notă creativă adusă designului iconic al vârfului de gamă HTC, noul smartphone UEFA Champions League oferă fanilor modelul premiat HTC One (M8) gravat cu emblema UEFA Champions League Trophy.

Şlefuit dintr-o singură bucată de aluminiu, smartphone-ul din ediţia de colecţie UEFA Champions League reflectă atenția extraordinară la detalii, atât din perspectiva designului, cât şi a construcției, fiind astfel atractiv pentru microbiştii pasionaţi de performanţa pe teren, dar şi de cea a propriului smartphone.

Cu un ecran de 5 inch de înaltă rezoluție și o construcție metalică sofisticată, din aluminiu capabil să reziste în condiţiile celui mai tensionat meci sau ale sărbătoririi explozive a unui gol, acest “omagiu” adus UEFA Champions League este o piesă de colecţie pe care trebuie să o aibă orice microbist.

Smartphone-ul HTC UEFA Champions League Trophy dispune de performanțe ridicate și totodată de un design perfect pentru fotbal. Cu funcționalități precum Motion Launch™, care permite modelului HTC One (M8) să detecteze poziţia şi mişcarea, HTC BoomSound™ care produce un sunet bogat, de neegalat, precum şi capacităţi incredibile de fotografie, acest smartphone va intensifica modul în care fanii trăiesc experiența sportului pe care îl iubesc, devenind un companion de nelipsit în acest sezon al UEFA Champions League.

În plus, cu noua Duo Camera a HTC, dotată cu senzorul HTC UltraPixel™ ce permite captarea de imagini excelente în orice condiţii de luminozitate, microbiştii nu vor mai rata niciodată vreun moment cheie de pe teren.

Designul smartphone-ului HTC UEFA Champions League Trophy este egalat doar de capacităţile irezistibile ale HTC Football Feed, o aplicaţie Android unică ce oferă o combinaţie de ştiri, statistici ale UEFA permanent actualizate, opinii ale experţilor în domeniu şi experienţe exclusive de la fiecare meci din UEFA Champions League şi UEFA Europa League.

București, 16 septembrie 2014 – HTC

Visits: 0

Lasă un răspuns