HTC One (M8) de acum în portfoliul COSMOTE România

COSMOTE România introduce HTC One (M8) în portfoliu, cel mai nou smartphone vârf de gamă lansat de HTC, compatibil cu tehnologia 4G. Rescriind tiparele în materie de design și calitate, noul HTC One (M8) este prevăzut cu o carcasă de metal unibody și cu un Smart Sensor Hub care anticipează nevoile utilizatorului și introduce funcția Motion Launch pentru a facilita sarcinile de zi cu zi. Tehnologia Duo Camera oferă fotografii creative, cu aspect profesional și efecte uimitoare, iar HTC BoomSound stabilește noi standarde ale calității audio pe smartphone. Carcasa unibody din metal, atrăgătoare, durabilă și de înaltă calitate a HTC One (M8) se completează cu un display de 5 inci, Full HD (1080p) și vine cu cea mai nouă intefață HTC Sense 6, redesenată complet pentru un aspect vizual mai atrăgător, mai lizibil, cu teme cromatice mai intens personalizabile și livrând o experiență de utilizator intuitivă.

HTC

Noua interfață vine cu funcții precum Motion Launch, care permite detectarea imediată a poziției și mișcării, datorită senzorilor integrați care permit utilizatorului să interacționeze cu telefonul fără să aprindă ecranul. Un simplu gest de glisare activează dispozitivul, iar funcția Auto Answer permite preluarea unui apel prin apropierea telefonului de ureche, fără a atinge ecranul. HTC BlinkFeed este mai ușor de parcurs, cu o acțiune continuă de scroll pentru o experiență de navigare fluidă, cadrane adaptabile și o nouă grafică ce prezintă articolele într-un mod mai aerisit și mai comod de citit.

Noul HTC One (M8) aduce o dimensiune total diferită imaginii pe mobil prin includerea în premieră a unei Duo Camera care împreună cu tehnologia HTC UltraPixel, cu un blitz Dual Flash și cu funcția înregistrare video Full HD (1080p), realizează imagini incredibile în toate condițiile de lumină și de o înaltă calitate video. Camera frontală wide-angle de 5 MP captează cu ușurință fotografii selfie excepționale iar camera Duo se evidențiază printr-un senzor de adâncime pe lângă modulul HTC UltraPixel, captând informații detaliate în profunzime ale unei scene și permițând o gamă largă de efecte surprinzătoare și creative. Tehnologia HTC BoomSound™ asigură un sunet puternic, de o claritate excepțională, cu tonalități diferite, de la cele mai înalte, la cele bass. Cu două difuzoare frontale dotate cu amplificatoare noi, camere reproiectate ale difuzoarelor și cu profile audio personalizabile, HTC One (M8) aduce un sunet cu 25% mai puternic decât HTC One (M7), fără a compromite calitatea audio.

Terminalul funcționează cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat și are un procesor Qualcomm Snapdragon 801quad-core de 2,3 GHz. HTC One (M8) are o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB. Dispozitivul permite și utilizarea unui card microSD de până la 128 GB și este prevăzut cu o baterie Li-Polymer optimizată cu o capacitate de 2600mAh. Acest lucru va permite bateriei să dureze cu 40% mai mult decât la HTC One M7. Încărcată complet, aceasta va oferi putere de funcționare pentru 14 zile în modul de economisire extremă a bateriei, timp în care utilizatorul poate prelua apeluri, SMS-uri și e-mail-uri – perfect pentru călătorii.

Noul HTC One (M8) este disponibil la prețul de 999 lei împreună cu abonamentul COSMOTE Free XL pe 24 de luni, care pentru doar 45 euro pe lună (TVA inclus), oferă nelimitat comunicare națională, internațională în Zona 1 și în rețea, SMS-uri naționale și în rețea, precum și trafic de date (viteza scade după depășirea traficului de date recomandat de 4GB). Smartphone-ul este, de asemenea, disponibil și fără contract la prețul de 2.999 lei.

Bucuresti, 14 aprilie 2014 – COSMOTE Romania

Views: 0

Lasă un răspuns