AOC i2473Pwm şi i2473Pwy monitoarele pentru iubitorii de multimedia

AOC anunţă lansarea unei noi serii de monitoare pentru iubitorii de multimedia. Modelele IPS cu o diagonală de 23.8” (60.4cm) sunt echipate cu difuzoare ONKYO, ce oferă o calitate audio superioară. AOC i2473Pwm şi i2473Pwy se disting prin design-ul minimalist Razor Concept. Cele două difuzoare de 7 watt marca ONKYO se integrează fără cusur în standul monitoarelor, pentru un look curat. Aspectul nu este singurul atu al noii game; pe lângă o calitate ridicată a imaginii, modelele sunt echipate cu opţiuni avansate de conectivitate: MHL şi standardul wireless Miracast.

image002

Imagini excepţionale şi sunet de înaltă calitate
Noile modele din Seria 73 beneficiază de panouri IPS de 23.8” (60.4 cm). Având o rezoluţie FullHD, un nivel de luminozitate de 250 cd/m² şi un timp de răspuns de 5ms (GTG), display-urile LED oferă culori uimitor de vii şi unghiuri foarte largi de vizualizare, de 178° (orizontal şi vertical). La același standard înalt se ridică și difuzoarele ONKYO de 7 watt, care transformă monitoarele din Seria 73 într-o soluție completă de home entertainment.
MHL şi Miracast
Ambele modele dispun de porturi HDMI, D-Sub și MHL. Mobile High-Definition Link permite conectarea dispozitivelelor Android direct la monitor, pentru a afișa conţinutul direct pe ecranul IPS de 60.4 cm. Odată conectate, smartphone-ul sau tableta pot fi, în același timp, încărcate.

AOC i2473Pwy permite duplicarea conţinutului de pe telefonul mobil direct pe ecranul monitorului printr-o conexiune wireless, cu ajutorul standardului Miracast. Utilizatorii pot folosi dispozitivele mobile pentru a naviga pe Internet, viziona filme sau imagini pe un ecran Full HD de dimensiuni generoase. Astfel, puteți împărtăși cele mai frumoase amintiri cu cei dragi mai ușor decât oricând.

Noile modele din Seria 73 vor fi disponibile începând cu luna mai la preţuri începând de la 1099 lei pentru modelul i2473Pwm şi 1299 lei pentru i2473Pwy.


Despre AOC:
AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, design-ul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate în produse, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. Gama largă de display-uri pentru computere a fost distinsă cu numeroase premii. AOC servește piețele din Vestul Europei, Orientul Mijlociu și Africa prin intermediul sediului din Amsterdam. Piețele din Estul Europei și CIS sunt servite prin intermediul biroului din Praga. Prin intermediul echipelor locale de vânzări, AOC colaborează cu cei mai importanți distribuitori și reselleri din domeniul IT.

Pentru mai multe informații, vizitați www.aoc-europe.com.

Bucureşti, 14 aprilie 2014 – AOC

 

Visits: 0

Lasă un răspuns