HTC lanseaza noul HTC ONE A9 in Romania

HTC anunță lansarea în România a celui mai nou telefon din gama premiată HTC One, modelul HTC One A9. Telefonul îmbină tot ce este mai bun în designul și inovația foarte apreciate ale HTC și cel mai nou sistem de operare Android de la Google – Android 6.0 Marshmallow. Vârful de gamă poate fi comandat începând cu 2 Noiembrie, prin partenerii locali, și va ajunge în magazine la sfârșitul săptămânii, în două variante de culoare: Carbon Gray, Opal Silver.

12184027_1077398878939044_6813968334805482722_o

“HTC One A9 reprezintă evoluția designului gamei HTC One. Noul membru al familiei One se inspiră din frumusețea naturală care ne înconjoară și folosește culori blogate și impresionante și finisaje unice într-un stil pe care noi l-am denumit „metalmorfic”. Ne bucurăm să aducem noul vârf de gamă HTC în România într-un timp atât de scurt de la lansarea la nivel global, care a avut loc săptămâna trecută, și suntem încrezători că va fi apreciat de consumatorii din România.”

Noul HTC One A9 este un smartphone care combină designul impresionant cu cele mai noi funcţii ale Android 6.0 Marshmallow, iar interfața HTC Sense completează o experienţă smartphone de neegalat. Dotat cu cel mai nou procesor Qualcomm® Snapdragon™ 617 cu X8 LTE integrat şi unităţi centrale de procesare octa-core de 64 biţi, HTC One A9 este conceput pentru a oferi un echilibru perfect de performanţă puternică, conectivitate rapidă şi autonomie mai bună a bateriei.

Camerele foto principală şi frontală ale noului HTC One A9, împreună cu instrumentele de editare puternice şi totuşi simple, realizează fotografii şi clipuri video epice, cu o singură atingere. Camera foto principală de 13 MP este dotată cu un stabilizator optic de imagine (OIS), care minimizează automat tremurul mâinii şi corectează vibraţiile pentru ca tu să obții imagini extrem de clare de fiecare dată. În acelaşi timp, camera foto frontală UltraPixel oferă cele mai bune autoportrete în orice condiţii de iluminare, folosind senzorul HTC UltraPixel pentru a capta cu 300% mai multă lumină decât camerele foto de smartphone convenționale.

Totodată, cu funcția de editare Hyperlapse a telefonului HTC One A9, viteza clipurilor video poate fi mărită de 12 ori pentru un efect time-lapse deosebit, creând un clip video captivant care surprinde perfect momentele care contează. Utilizatorii pot derula rapid clipul video sau pot folosi modul captură pentru editare cu încetinitorul, scoţând în evidenţă acele amintiri de neuitat. Pot folosi şi aplicaţia HTC Zoe pentru colectarea simplă şi automată a celor mai bune fotografii şi clipuri video într-un montaj cu aspect profesionist, care să fie împărtăşit cu prietenii şi familia şi să prezinte povestea fiecărui moment din perspective diferite.

Noul HTC One A9 oferă o calitate uimitoare a sunetului, cu HTC BoomSound™ integrat în căşti, alături de tehnologia Dolby Audio™ surround3, furnizând în căşti un sunet captivant şi vibrant ca într-o experienţă live şi ducând sunetul de înaltă rezoluţie la următorul nivel4. Cu un convertor DAC încorporat (Digital to Analogue) care oferă audio la 24 biţi şi calitate 192KHz – mai bună decât calitatea unui CD – sunetul aduce o bogăţie şi o profunzime nemaiîntâlnită în colecţia ta de muzică. Un amplificator de mare putere pentru căşti, de 2 ori mai puternic decât la alte telefoane, oferă mai multă putere şi gamă dinamică pentru ca utilizatorul să poată distinge fiecare nuanţă a muzicii, clipurilor video şi jocurilor preferate. Căştile opţionale de înaltă rezoluţie HTC Pro Studio oferă izolare fonică şi un sunet cu adevărat captivant.

Pentru un aspect memorabil, noul HTC One A9 va fi disponibil împreună cu o gamă de accesorii personalizabile, incluzând husa HTC Dot View™II în variantele de culoare Obsidian, Deep Garnet, Sea Coral şi Turquoise Blue. Carcasa cu aspect retro şi cu afişaj matriceal format din puncte perforate dezvăluie instant notificări, actualizării ale vremii, identitatea apelantului şi multe altele, chiar şi atunci când este închisă, iar câteva gesturi simple aduc muzica, lanterna, radioul şi instrumentele de înregistrare a vocii mai aproape ca niciodată.

Despre HTC

HTC Corporation combină design-ul impresionant cu tehnologii inovatoare pentru a inspira consumatorii din întreaga lume și a le oferi experiențe mobile personalizate. În calitate de lider global în inovaţia dispozitivelor şi a tehnologiei mobile inteligente, HTC a dezvoltat smartphone-uri premiate şi a lansat premiere în industrie, încă de la începuturile sale din 1997, incluzând gamele foarte apreciate de smartphone-uri HTC One şi Desire. Printre inovațiile HTC se numără camere foto performante, care concurează cu modele compacte de top şi oferă rezoluţie Full HD transformând ecranele dispozitivelor mobile în adevărate cinematografe personale, o calitate a sunetului prin utilizarea HTC BoomSound sau interfața HTC Sense 7. HTC este listată la Bursa de Valori din Taiwan (TWSE: 2498). www.htc.com.

București, România, 29 octombrie 2015 – HTC

Visits: 0

Lasă un răspuns