HTC dezvaluie HTC DESIRE 526G Dual SIM

HTC Corporation („HTC”), lider global în inovaţie şi design pentru dispozitive mobile, anunță lansarea noului HTC Desire 526G Dual SIM, cu performanțe ridicate care permit utilizarea simultană, fără probleme a mai multor aplicaţii, navigarea fluidă între aplicații şi crearea rapidă de videoclipuri. Cu un design unic şi expresiv, care îl face să se așeze confortabil în palmă, noul model al familiei HTC Desire aduce mai multă putere prin procesorul rapid Quad-Core, iar camera foto de înaltă calitate şi ecranul impresionant furnizează o experienţă cu adevărat captivantă.

Mihai Nodea, Regional Manager HTC România, Ungaria și Moldova: “Noul model HTC Desire este combinația perfectă între designul inedit, bicolor și suita de experienţe video uimitoare. HTC Desire 526G Dual SIM este alegerea perfectă pentru iubitorii de divertisment care îşi doresc un telefon accesibil, cu funcţii avansate şi design surprinzător”.

Desire 526G Dual SIM_Glacier Blue_2

Performanţă avansată garantată
Cu un procesor Quad-Core de 1,3 GHz, telefonul HTC Desire 526G Dual SIM răspunde cu uşurinţă tuturor cerințelor în materie de media, fie că este vorba despre fotografii şi selfie-uri de înaltă calitate, navigare web rapidă și cu timpi de răspuns foarte buni, sau o grafică fluidă pe un ecran uluitor. Pentru vizionarea de videoclipuri, accesarea jocurilor sau pur şi simplu navigarea de la o aplicație la alta, excelența va fi standardul de performanţă.

HTC BlinkFeed™: Conţinutul preferat direct pe ecranul de pornire
Funcţia binecunoscută HTC BlinkFeed™ oferă clienților posibilitatea de a se alătura milioanelor de utilizatori HTC care şi-au personalizat fluxurile pentru a primi ştiri şi actualizări din rețelele de socializare relevante şi de ultimă oră direct pe ecranele lor de pornire. Telefonul oferă cea mai bună experienţă de vizionare pe ecranul HD impresionant de
4,7 inchi, unde actualizările apar în detalii clare şi culori bogate, ajutând utilizatorii să își însuşească ușor informaţia ori de câte ori privesc smartphone-ul.

În modul Offline Reading, utilizatorii pot citi elemente din fluxul personal de știri, selectate din peste 20.000 de articole zilnice ale companiilor media de top din lume – opţiunea ideală pentru cei cu un plan de date limitat. Se pot adăuga pur și simplu până la 120 de articole în lista de citire atunci când este activă conexiunea la WiFi, acestea putând fi accesate mai târziu, în mișcare și fără consum de date.

Video Highlights: Viaţa în mişcare
HTC Desire 526G Dual SIM permite transformarea automată a fotografiilor şi clipurilor video într-o galerie profesională a celor mai bune momente. Fotografiile făcute cu ajutorul camerei principale de 8MP şi camerei frontale de 2MP a noului HTC Desire 526G Dual SIM pot fi selectate și ordonate în funcție de preferințe, iar utilizatorii pot alege apoi melodiile şi efectele dorite pentru a crea videoclipuri impresionante pe care să le partajeze ulterior cu prietenii şi familia prin intermediul reţelelor de socializare.

Disponibilitate
Noul HTC Desire 526G Dual SIM este disponibil pe plan local de la începutul lunii aprilie. Variantele de culoare oficiale ale HTC Desire 526G Dual SIM sunt Terra White & Glacier Blue şi Stealth Black.

București, 6 aprilie 2015 – HTC Corporation

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: