HTC ONE M8s, ineligent si bogat in functii

Un smartphone uluitor cu o carcasă curbată din metal, care nu numai că arată şi se simte excelent în palmă, dar are şi un sunet incredibil, datorită HTC Boomsound™.

HTC Corporation („HTC”), lider global în inovaţie şi design pentru dispozitive mobile, a anunţat lansarea noului HTC One M8s. Înzestrat cu funcționalități care creează o experiență de utilizare fantastică, HTC One M8s are o carcasă curbată, integral metalică, şi un ecran uluitor Full HD de 5 inchi realizat din Corning® Gorilla® Glass, care îi conferă soliditate și rezistență la şocuri.

HTC One M8s_1

Mihai Nodea, Regional Manager, HTC România, Ungaria și Moldova: “Noul HTC One M8s îmbină ergonomia şi designul de calitate al modelului premiat HTC One M8 cu funcţii incredibile pentru sunet şi fotografie, oferind o experienţă de utilizare uimitoare, la cel mai înalt nivel. Designul scoate în evidență HTC One M8s, noul smartphone fiind creat cu gândul la confort – nu numai că e o plăcere să-l priveşti, este plăcut la atingere şi se potriveşte perfect în palmă”.

Imagine şi sunet la următorul nivel
HTC One M8s dispune de funcționalități foto excelente, cu o cameră foto frontală de 5MP, creată pentru selfie-uri surprinzătoare, şi o cameră foto principală de 13MP care le permite celor pasionaţi de fotografie să facă poze cu detalii foarte clare. Telefonul este dotat cu HTC Eye™ Experience, oferind o gamă de instrumente care transformă imaginile şi depășește limitele modului în care consumatorii folosesc de obicei camera foto a smartphone-ului.

Cunoscuta tehnologie HTC Boomsound™ furnizează o experienţă audio incredibilă, cu două difuzoare stereo cu orientare frontală ce oferă un sunet clar iubitorilor de muzică şi împătimiţilor de filme. Aceste caracteristici sunt susținute de un acumulator de 2840 mAh şi de un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 615 Octa-Core extrem de eficient, ce asigură o viteză impresionantă şi o durată sporită a acumulatorului, oferind suficient timp pentru navigare, redare de fluxuri şi de fişiere audio, mesaje text şi convorbire.

HTC One M8s_2

Experienţă fluidă
Dotat cu cea mai recentă versiune de Android Lollipop 5.0 şi cu interfața Sense 6.0 a HTC, modelul HTC One M8s oferă o experienţă rafinată şi fluidă, alături de funcţii fantastice. HTC BlinkFeed™ creează un ecran de pornire live unde utilizatorii pot avea acces imediat la conţinutul lor preferat din social media şi la ştiri de ultimă oră, toate în acelaşi loc. Uşurinţa în utilizare se datorează şi funcţiei Motion Launch™, care oferă în mod inteligent acces imediat la HTC One M8s – de exemplu, utilizatorii pot răspunde la un apel pur şi simplu ridicând smartphone-ul la ureche. De asemenea, cu HTC Switch toate fluxurile de știri şi informaţiile pot fi mutate rapid şi simplu de pe un alt telefon cu Android sau iPhone pe noul smartphone.

HTC One M8s oferă o capacitate mare de stocare internă pentru toate fişierele şi melodiile importante, datorită memoriei interne generoase de 16GB. Aceasta poate fi suplimentată de un slot micro SD care permite utilizatorilor să adauge un card microSD™ de până la 128GB, transformând smartphone-ul într-un dispozitiv perfect pentru deţinătorii de colecţii vaste de fotografii, muzică sau videoclipuri.

Disponibilitate
HTC One M8s va fi disponibil la principalii parteneri în România, începând cu al doilea trimestru al anului, în varianta de culoare Gunmetal Gray.
București, 6 aprilie 2015 – HTC Corporation

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: