Honor 7 lansat oficial în România

Smartphone-ul Honor 7 a fost lansat oficial în România și va fi disponibil spre vânzare începând cu săptămâna viitoare.

Noul vârf de gamă Honor include o serie de funcții inovatoare, precum cititorul de amprente din orice unghi, dar și capabilități multimedia, printre care se numără camera foto principală de 20MP.11124063_1074175079261424_22384563369656729_o

“Honor 7 se adresează tinerilor curajosi, pentru care regulile au fost făcute să fie reinventate. Iar honor7 exact asta face: reinventează felul în care utilizatorii se raportează la tehnologie și oferă experiențe peste așteptări.” a declarat Sorina Măcărescu, country manager Huawei Romania, compania care produce și importă oficial, prin distribuitorii săi, gama Honor.

Tehnologie inteligentă de citire a amprentei

Cititorul de amprente, integrat în noul honor7, permite autentificarea rapidă, la 360 de grade, a amprentei, din diferite unghiuri, și include chiar capabilitatea de auto-învățare astfel că acuratețea scanării este îmbunătățită prin reînregistrarea amprentelor folosite. Cititorul suportă deasemenea gesturi intuitive de control pentru ca utilizatorii să poată face orice, de la a răspunde la telefon și până la a realiza fotografii.

Performanțe și conectivitate

Cu un puternic procesor octa-core HiSilicon Kirin 935, 3GB de RAM și 16GB ROM, Honor 7 oferă performanțe greu de egalat.

În ceea ce privește conectivitatea, tehnologia Huawei Signal+ și antena duală permit rețelelor cu un semnal mai puternic să fie găsite de 80 ori mai repede în comparație cu viteza medie a unor device-uri similare.

Având o baterie de 3100mAh, care oferă o durată de funcționare excepțională, atât în standby, cât și în cazul utilizării normale, precum și posibilitatea încărcării inverse sau rapide[1], Honor 7 este companionul ideal pentru cei aflați mereu în mișcare.

Capabilități multimedia pentru performanțe

Noul smartphone se mândrește cu o cameră foto principală de 20MP, care integrează un senzor Sony IMX 230 și tehnologia honor de focalizare rapidă, care permit aperturii sale f2.0 să captureze imagini vii în condiții cu iluminare scăzută, în doar 0,1 secunde. Camera secundară de 8MP are o apertură f2.4 și LED flash încorporat. În plus, honor7 oferă o serie de filtre personalizate, în timp ce modul său Good Food surprinde felurile de mâncare în fotografii reale, dar totodată apetisante.

Design intuitiv și funcționalități inteligente

Honor 7 are un corp în întregime metalic, acoperit cu un înveliș ceramic, pentru un aspect premium elegant. Cu un design ergonomic și un ecran cu diagonală de 5,2 inci, telefonul integrează butoane plasate cât mai inteligent pentru a permite utilizarea cu o singură mână mai ușor ca niciodată.

Astfel, butonul său inteligent, plasat în partea stângă a telefonului, poate fi folosit pentru căutări rapide pe Google. Mai mult decât atât, honor își poate trezi utilizatorii sau poate fi găsit, prin comenzi special concepute, precum “Dear honor” sau “Where are you”.

Disponibilitate în România

Honor 7 va fi disponibil în oferta www.emag.ro, la prețul de 2049 RON, începând de săptămâna viitoare.

Despre Honor

Honor este un brand nou și curajos, căruia nu îi este frică să facă lucrurile diferit și să sfideze regulile. Poziționat ca alegerea potrivită pentru cei curajoși, Honor are un model de business diferit, orientat spre nevoile consumatorilor.

Astfel, produsele Honor se adresează consumatorilor într-o manieră diferită, prin acțiuni de comunicare îndrăznețe, derulate în special în mediul online.

[1] Charger-ul pentru încărcare rapidă se vinde separate.

București, 22 octombrie 2015 –HUAWEI

Visits: 0

Lasă un răspuns