HMD Global aduce o schimbare majoră în categoria de smartphone-uri accesibile, introduce noi accesorii și dezvăluie HMD Connect Pro pentru companii

HMD Global accelerează creșterea – noile produse lansate coincid cu lansarea globală a mult așteptatului Nokia 8.3 5G – noul telefon destinat agenților 00, care apare în filmul No Time To Die

  • HMD Global își extinde oferta de servicii și introduce HMD Connect Pro pentru companii
  • Nokia 3.4 și Nokia 2.4 cu funcții moderne esențiale precum imagine AI, biometrică și un ecran mare, ce redă culorile vii – oferind valoare pe termen lung și cel mai bun AndroidTM
  • Nokia 8.3 5G, cu o serie de funcții de top pentru segmentul său și acoperire globală 5G, smartphone-ul preferat al agenților în noul film No Time To Die
  • Două acesorii wireless audio Nokia, pentru experiențe audio fiabile și accesibile, oricând și oriunde, precum și o gamă de noi carcase de protecție pentru smartphone

HMD Global, compania care deține licența Nokia pntru telefoane, anunță astăzi două noi smartphone-uri din familia entry-level, Nokia 3.4 și Nokia 2.4, o nouă gamă de accesorii și serviciul HMD Connect Pro, destinat companiilor, care oferă date mobile în roaming într-un mod sigur și transparent. Aceste lansări consolidează tranziția companiei într-un furnizor holistic de terminale mobile și servicii.

„Fără îndoială, acest an a fost unul plin de provocări pentru toată lumea și suntem alături de cei care au fost afectați de circumstanțele aduse de această perioadă. Pentru noi, 2020 a fost un an al transformărilor, în care ne-am adaptat vremurilor în schimbare. Sunt foarte bucuros să anunț extinderea serviciilor noastre cu valoare adaugată destinate companiilor odată cu introducerea HMD Connect Pro, oferind astfel un nivel de flexibilitate și securitate fără precedent. Nokia 3.4 și Nokia 2.4 reprezintă adiții importante ale gamei noastre de terminale accesibile. Nu în ultimul rând, sunt mândru să știu că utilizatorii noștri din întreaga lume vor avea, începând de astăzi, posibilitatea unei experiențe 5G cu adevărat globale, alături de Nokia 8.3 5G, și de asemenea, mă entuziasmează parteneriatul cu No Time To Die – care demonstrează că un telefon Nokia este singurul gadget de care vei avea nevoie.”, a declarat Florian Seiche, CEO HMD Global.

Noile telefoane din familia de smartphone-uri Nokia

Noul Nokia 2.4 dispune de imagine AI, două zile de autonomie a bateriei[1] și un ecran mare HD+. Pentru cei care își doresc mai mult, Nokia 3.4 oferă o cameră triplă avansată cu lentile ultra-wide, un upgrade în materie de performanță și o suprafață mai mare a ecranului, datorită display-ului punch-hole.  Respectând promisiunea de a oferi inovații la un preț avantajos, cele două noi smartphone-uri sunt telefoane de top, la un preț accesibil. Cu funcții moderne, un design uimitor și pachet Android accesibil, aceste două terminale sunt perfecte pentru utilizatorii în căutarea unei achiziții acesibile, de termen-lung.

„Nu este un secret faptul că utilizatorii din întreaga lume acordă mai multă atenție cheltuielilor, optând pentru produse accesibile, de durată, de la branduri pe care le cunosc și în care au încredere.[2] Așadar, este esențial ca produsele noastre să treacă testul timpului – iar promisiunea noastră de a livra telefoane Nokia fiabile, de încredere, rămâne în picioare. De aceea, extindem gama de smartphone-uri entry-level cu noile Nokia 3.4 și Nokia 2.4, oferind software și hardware fiabile, de care fanii Nokia se pot bucura, experiențe noi și un design premium, la prețuri accesibile. Mereu inspirați de originile noastre finlandeze, cu aceste noi telefoane introducem o nouă paletă de culori în portofoliu, cu tonuri pământii și finisaje uimitoare, făcând încă un pas spre design-ul finlandez.”, a declarat Juho Sarvikas, CPO și VP America de Nord, HMD Global.

Nokia 2.4

Noua generație a telefoanelor Nokia 2 introduce funcții esențiale moderne precum imagine AI, cu un mod nocturn dedicat și editor de portrete care permit utilizatorilor să își personalizeze fotografiile chiar și după ce acestea au fost realizate. Senzorul de amprentă și autentificarea facială cu suport AI oferă acces simplu și un plus de securitate, totul cu un design durabil. Utilizatorii vor putea viziona conținut, învăța și crea, folosind ecranul HD+ de 6.5”, iar datorită autonomiei bateriei de până la două zile se vor putea bucura de aplicațiile și jocurile preferate mai mult timp. De asemenea, Nokia 2.4 vine cu promisiunea Android, oferind actualizări lunare de securitate timp de trei ani și doi ani de actualizări ale sistemului de operare, fiind așadar pregătit pentru Android 11 și 12.

Nokia 3.4

Noul Nokia 3.4 dispune de un upgrade în materie de performanță, datorită Platformei Mobile Qualcomm® Snapdragon™ 460, oferind utilizatorilor mai multă putere. Aceștia pot atinge un nou nivel de creativitate, cu ajutorul ecranului HD+ de 6.39” cu o cameră frontală punch-hole și cameră principală triplă cu lentile ultra-wide și imagine AI. Nokia 3.4 dispune de Android 10 și vine cu promisiunea Android de actualizări constante de securitate și ale sistemului de operare. Tuturor acestor aspecte li se adaugă și autonomia bateriei de până la două zile[3] și design-ul premium atemporal, disponibil în trei culori vii, inspirate de natura din nord, oferind astfel stil și fiabilitate demne de originile finlandeze.

O nouă gamă de accesorii: inspirate de natură, ambalate pentru a o proteja

Tot astăzi au fost lansate și noile accesorii audio, Nokia Earbuds Lite și boxa wireless portabilă Nokia, cu microfon integrat – prima din portofoliu – dar și noi carcase de protecție. Noile accesorii sunt ambalate sustenabil, în ambalaje realizate 100% din hârtie reciclabilă, fiind astfel cu un pas mai aproape de reducerea impactului la nivel de mediu.

„Promisiunea noastră de a oferi experiențe premium la prețuri accesibile nu se rezumă doar la telefoane. Astăzi oferim aceeași calitate pe care utilizatorii o așteaptă de la telefoanele Nokia și pentru noua noastră gamă de accesorii. Ne bucurăm să introducem o gamă largă de accesorii cu funcții excepționale și un design familiar, pe care fanii noștri îl apreciază, ambalate eco-friendly. Suntem mereu atenți la nevoile utilizatorilor noștri și feedback-ul lor reprezintă o componentă cheie în procesul de dezvoltare al produselor. Noua gamă de accesorii nu face excepție – oamenii se antrenează în aer liber mai mult ca oricând, așadar ne-am asigurat că noile căști earbuds sunt rezistente la apă. De asemenea, utilizatorii acordă mai multă atenție produselor pe care le cumpără din punct de vedere preț și sustenabilitate[4], așadar ne-am asigurat că prețurile rămân accesibile și am ambalat totul în hârtie 100% reciclabilă.”, a declarat Alexander Lambeek, Global Head of Accessories HMD Global.

Nokia Power Earbuds Lite

Noile căști Nokia Power Earbuds Lite permit utilizatorilor să asculte melodiile preferate oriunde s-ar afla, având o autonomie[5] de 35h și un design confortabil, cu control tactil intuitiv, care permite preluarea apelurilor sau schimbarea melodiilor. Certificarea IPX7 face ca acestea să fie rezistente la apă, până la 1m adâncime timp de 30 de minute, astfel încât utilizatorii le pot folosi la sală sau pot alerga în ploaie fără griji, în timp ce difuzoarele pe bază de grafen asigură un sunet clar.

Căștile originale Nokia Power Earbuds primesc acum două noi culori – Polar Night, inspirat de Nokia 8.3 5G, și Mint.

Nokia Portable Wireless Speaker

Boxa wireless portabilă Nokia a fost creată pentru a fi cu adevărat portabilă, oferind până la 4h de autonomie, în timp ce microfonul integrat facilitează apelurile de grup. Utilizatorul poate conecta două boxe pentru un sunet stereo de înaltă calitate. Precum restul dispozitivelor audio, și boxa portabilă Nokia dispune de compatibilitate Bluetooth 5.0, astfel încât utilizatorii pot conecta orice terminal, indiferent de brand.

Protecție pentru smartphone-ul Nokia

Noua gamă de accesorii include:

  • Nokia Clear Case – pentru Nokia 2.4, Nokia 3.4 și Nokia 8.3 5G, cu protecție îmbunătățită la impact și ușurință în manevrare, datorită materialelor easy-grip și design-ului ultra-slim, care scoate în evidență aspectul telefonului.
  • Nokia Entertainment Flip Cover pentru Nokia 3.4, din piele vegană, reprezintă o soluție funcțională pentru utilizatorii care vor mai mult de la carcasa lor – protecție atât pentru telefon, cât și pentru ecran, buzunar pentru card și un suport pliabil, pentru entertainment.

HMD Connect Pro: o soluție roaming sigură și transparentă pentru companii

HMD Connect PRO diversifică oferta HMD Global, oferind companiilor o metodă ușoară de a avea toate smartphone-urile și terminalele conectate, indiferent de locație, într-o manieră sigură și transparentă. Serviciul oferă gestiunea centralizată a cartelelor SIM, control al costurilor și prevenție împotriva fraudelor, prin intermediul informațiilor cu privire la utilizare, depanare și diagnostic live direcționate în siguranță, în timp real. Cu peste 600 de rețele în peste 160 de țări, HMD Connect Pro oferă flexibilitate, facturare competitivă și transparentă, și o consolă pentru management-ul cartelelor SIM, la un cost adaptat nevoilor companiilor, indiferent de numărul țărilor în care acestea activează.

Nokia 8.3 5G disponibil la nivel global

Nokia 8.3 5G, telefonul mult așteptat, este disponibil începând de astăzi la nivel global. Îndeplinindu-și promisiunea cu privire la securitate, viteză și inovație, răspunzând nevoilor celor mai pretențioși clienți, precum agenții MI6, Nokia 8.3 5G este telefonul ales de cei mai noi agenți 00 în noul film din seria James Bond, No Time To Die, care va avea premiera în luna noiembrie. Cu o cameră cvadruplă PureView puternică și optică ZEISS, telefonul poate realiza fotografii și videoclipuri imersive, demne de scene de film, cu ajutorul efectelor ZEISS Cinema și OZO Audio. Nokia 8.3 5G este smartphone-ul ideal pentru cei care își doresc să devină mai creativi. Realizat special pentru a suporta multiple rețele 5G[6] în dezvoltare, Nokia 8.3 5G îmbină diferite componente RF într-un singur modul, fiind astfel nu doar un terminal global, dar și un smartphone pregătit pentru viitor și pentru noi pași în materie de 5G. Toți utilizatorii  Nokia 8.3 5G vor beneficia de un abonament gratuit Google One timp de 6 luni. Aceștia vor putea surprinde mai multe momente și le vor putea edita, beneficiind totodată de viteze mai mari și de 100GB de spațiu de stocare online, în Google Drive și Google Photos – datorită abonamentului care poate fi împărțit cu până la 5 alte persoane.[7]

Lashana Lynch, care joacă rolul agentului 00 Nomi în No Time To Die, a menționat: „Era în care trăim implică și faptul că avem acces la cele mai noi gadget-uri. Este fascinant ce pot realiza smartphone-urile în ziua de azi. Mă bucur să dezvălui acest nou smartphone în așteptarea lansării oficiale a filmului No Time To Die. Nokia 8.3 5G este dovada că gadget-urile Bond sunt mereu cu un pas înainte.”

[1] Bazat pe teste realizate în condiții reale de HMD Global. Mai multe informații: https://www.nokia.com/phones/en_int/nokia-2-4.

[2] Conform Chestionarelor McKinsey & Company COVID-19 Consumer Pulse: https://www.mckinsey.com/business-functions/marketing-and-sales/our-insights/a-global-view-of-how-consumer-behavior-is-changing-amid-covid-19#.

[3] Bazat pe teste realizate în condiții reale de HMD Global. Mai multe informații:  www.nokia.com/en_us/phones/nokia-3-4.

[4] Conform studiului Accenture COVID-19 Consumer Research, realizat în intervalul 2–6 aprilie,: https://www.accenture.com/us-en/insights/consumer-goods-services/coronavirus-consumer-behavior-research.

[5] 5h de autonomie/cască, 30h/carcasă

[6] Acoperirea 5G este limitată și există posibilitatea să nu fie permisă de către operator. Vitezele depind în funcție de rețea și alți factori.

[7] Termeni și condiții. Mai multe informații: one.google.com/offer/nokia-8-3. Mai multe despre Google One: https://www.nokia.com/phones/en_int/google-one.

București, 22 septembrie 2020 – HMD Global

Hits: 2

%d blogeri au apreciat: