Grupul LEGO încurajează familiile de pretutindeni să construiască o inimă și să împartă magia sărbătorilor

Prin inițiativa #BuildtoGive, familiile pot ajuta Grupul LEGO să ofere superputerea jocului către 1,5 milioane de copii din întreaga lume.

Pentru multe familii din întreaga lume, sărbătorile sunt o perioadă magică, plină de bucurie, o celebrare. Însă pentru unele familii este o perioadă mai puțin festivă. De aceea, Grupul LEGO încurajează pe toată lumea să participe la dăruirea superputerii jocului pentru copiii care au cea mai mare nevoie de ea, construind o inimă din cărămizi LEGO® ca parte a inițiativei #BuildToGive.

Pentru fiecare inimă din cărămizi LEGO distribuită pe rețelele sociale sau prin aplicația LEGO Life până la 31 decembrie, folosind hashtag-ul #BuildtoGive, Grupul LEGO va dona un set unui copil care are nevoie ca joaca să îi facă ziua puțin mai bună. Este estimat că circa 1,5 milioane de copii din întreaga lume aflați în spitale, orfelinate sau în situații vulnerabile vor beneficia de pe urma inițiativei. Grupul LEGO își propune să-i ajute pe aceștia să-și recapete bucuria prin superputerea jocului. Seturile sunt distribuite prin intermediul rețelei de parteneri locali de caritate ai Grupului LEGO din 24 de țări din toată lumea. Peste 6,5 milioane de seturi LEGO au fost donate prin intermediul inițiativei #BuildToGive din 2017 și până în prezent.

Oricine se poate implica cu efort minim, și poate face o diferența majoră; avem cu toții o singură sarcină: să construim o inimă. Poate fi mare, mică sau diferită de o inimă obișnuită – nu există un mod corect sau greșit de a construi o inimă, cel mai important este să vă folosiți imaginația! Studiul LEGO Play Well1 ne demonstrează că joaca aduce familiile mai aproape și îmbunătățește starea de spirit a tuturor membrilor. Însă, date colectate prin intermediul unui studiu nou ne arată cât de puțin timp petrece un copil, în medie, jucându-se într-o săptămână: șapte ore. O treime dintre copii se bucură de pauza de joacă doar timp de 3 ore pe săptămână. Astfel, cu ocazia #BuildtoGive, nu doar că veți putea petrece timp de calitate în familie, dar le veți oferi și altor copii șansa de a descoperi superputerea jocului în sezonul festiv.

„Inimile sunt recunoscute în întreaga lume și în numeroase culturi ca fiind un simbol al iubirii, al fericirii și al pozitivității. În acest an, ne bazăm pe familii să ne ajute din nou pentru a răspândi această bucurie, prin participarea la inițiativa #BuildtoGive”, a declarat Diana Ringe Krogh, Vice President of Social Responsibility pentru Grupul LEGO. „Este al șaptelea an de când am inițiat #BuildtoGive. Mulțumită oamenilor din întreaga lume, am donat milioane de seturi LEGO® copiilor care au nevoie să se bucure de joacă. Suntem nerăbdători să vedem numeroasele interpretările ale inimilor din acest an și suntem recunoscători că încă o dată putem transforma creativitatea și joaca într-un moment de dăruire.”

Inițiativa #BuildToGive face parte din campania mai amplă a Grupului LEGO – „Joaca este superputerea ta” – care își propune să inspire familiile să aloce mai mult timp momentelor de joacă.

Pe lângă această campanie, Grupul LEGO colaborează cu o serie de parteneri de caritate, dar și cu Fundația LEGO pentru ca joaca să facă parte din viețile copiilor vulnerabili din întreaga lume. Aceste programe le oferă celor mici șansa de a-și dezvolta aptitudini pentru viitor, cum ar fi rezolvarea problemelor, colaborarea și comunicarea, abilități care le îmbunătățesc starea de bine și îi ajută să reușească într-o lume în continuă schimbare.

Puteți afla mai multe informații despre această campanie și despre cum vă puteți implica pe LEGO.com/ro-ro/build-to-give.

Views: 0

Lasă un răspuns