Gratuit cel mai bun Zuma

Jocuri-gratis.ro iti asigura distractia zilnica si e pur si simplu gratuit. Adica de ce sa nu faci altceva cu banutii ramasi?

De aceea prefer  jocuri Zuma in toate variantele sale incitante: 9 Dragoni zuma, Aqua Bubbles, Beadz zuma, Bon bon foliz zuma, Bubblez, Fairy town zuma, Insula Zuma, Kazooball zuma si toate celelate variante care fac timpul sa treaca mai usor atunci cand te plictisesti.

Cei care sunt interesaţi de jocuri cu bile, vor găsi că Bubblez este un joc multiplayer foarte captivant şi care îţi va pune la încercare atenţia şi perspicatitatea. Poţi alege să joci cu alţi oponenţi, însă trebuie să ştii că cel care termina primul este învingător şi câştigă bonusuri care te vor transforma într-un jucător de rank valoros.

La fiecare joc Zuma gratuit vei gasi si instructiuni de utilizare incat totul va fi cu mult mai usor de pus la treaba.

 

Instrucţiuni de joc Misiunea ta în acest joc de tip zuma este foarte simplă: trebuie să contribui la oprirea invaziei de bile pe tabla de joc. Utilizează mouse-ul pentru a înlătura toate bilele. Pentru a reuşi acest lucru, este necesar să grupezi bilele în grupuri de minim 3.

Dacă sunteţi gata să începeţi să jucaţi acum, este simplu să alegeţi din următoarele categorii de jocuri: Acţiune, Sport, Logice, Aventura, Strategie, Biliard, zuma, Jocuri 3d. Dacă doreşti să urmăreşti şi alte categorii pe site, poţi trimite un mail pe pagina de contact.

Hits: 17

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: