Fotografi români sunt finaliști la Sony World Photography Awards 2017

  • Peste 227.000 de fotografii din 183 de țări înscrise la ediția 2017
  • Fotografii vor fi recompensați cu echipament foto Sony și premii în bani, în valoare de 30.000 de dolari
  • Câștigătorii categoriei Open vor fi anunțați pe 28 martie, iar cei din restul categoriilor și din competițiile Professional și Youth pe 20 aprilie
  • Șase fotografi români s-au clasat în top 50 în categoriile lor
  • Fotografiile semnate de finaliștii competiției sunt disponibile la adresa org/press

??????????????????

Fotografi români sunt nominalizați între finaliștii top 10 în lume în categoriile Professional, Open și Youth, în cadrul competiției Sony World Photography Awards 2017.

Adi Bulboacă a fost nominalizat ca finalist în categoria Arhitectură din cadrul competiției Professional, iar Ioana Moldovan în categoria Viață cotidiană din cadrul aceleiași competiții, ambii înscriind în concurs un portofoliu de lucrări alcătuit din 5-10 imagini. Lista finaliștilor competiției Open îi include pe Alex Andrieși, la categoria Enhanced, Radu Dumitrescu-Elian, la categoria Cultură și Sorin Rechitan, la categoria Natură. Juriul urmărește premierea celei mai bune imagini din cele zece categorii din competiția Open. Taciu Rareș a fost nominalizat ca finalist cu o singură fotografie, care a răspuns temei impuse, „Beauty”, din cadrul competiției Youth.

Această prezentare necesită JavaScript.

World Photography Organisation este o platformă globală de comunicare pentru industria foto.  Cu o prezență în peste 180 de țări, scopul organizației este ridicarea nivelului de conversație în jurul fotografiei, celebrând cele mai bune imagini și pe cei mai buni fotografi din lume.

WPO creează relații de lungă durată cu fotografii, dar și cu partenerii care conduc industria în întreaga lume.

Organizația găzduiește un portofoliu de evenimente anuale precum: Sony World Photography Awards (cea mai mare competiție de fotografie)

Sony – 28.02.2017

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: