Ericsson si T-Mobile implementeaza capabilitati superioare ale retelelor LTE

  • Capabilitatile avansate ale retelelor LTE sunt fundamentale pentru lansarea 5G
  • Urmatorii pasi in tehnologia LTE, precum Gigabit LTE, vor accelera capabilitatile si performanta retelei T-Mobile, pregatind-o pentru 5G.
  • T-Mobile va utiliza LTE-U pentru a aduce viteze Gigabit LTE in mai multe zone

Ericsson

Ericsson si T-Mobile au lucrat impreuna la un plan de evolutie si optimizare a retelelor cu scopul sa ofere o experienta superioara utilizatorilor. Companiile vor continua sa maximizeze succesul LTE si vor pregati reteaua pentru evolutia catre 5G prin implementarea de imbunatatiri ale tehnologiilor cheie incluse in 3GPP si dupa.

Inca de la lansarea record a retelei LTE a T-Mobile – care a fost posibila intr-o mare parte datorita produsului Antenna-Integrated Radio (AIR) de la Ericsson – o evolutie continua a tehnologiei AIR a ajutat T-Mobile sa lanseze rapid anul trecut atat 4×4 MIMO, cat si 256 si 64 QAM. Aceste tehnologii au permis dublarea vitezelor maxime de transfer de date, iar prin folosirea lor impreuna cu tehnologia carrier aggregation, T-Mobile va combina tot ceea ce detine in spectru intr-o singura retea de date, pentru a permite viteze Gigabit LTE anul acesta. T-Mobile se va folosi si de tehnologia LTE-U pentru a implementa reteaua Gigabit LTE in mai multe zone.

Ericsson a mai furnizat servicii de optimizare si imbunatatire pentru 700 MHz, lucru care a permis T-Mobile sa-si adapteze acoperirea si capacitatea de a gestiona cresterea traficului, asigurand, in acelasi timp, servicii de calitate clientilor sai.

 28 FEBRUARIE 2017 – Ericsson

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: