Fortuna a semnat un parteneriat cu Federația Română de Fotbal

Fortuna, unul dintre principalii operatori de pariuri sportive de pe plan local, a semnat un parteneriat cu Federația Română de Fotbal, prin care devine sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României.

Parteneriatul încheiat cu Federația Română de Fotbal demarează în luna martie și este valabil pe o perioadă de patru ani.

Parteneriat_Fortuna-FRF-suporter

La semnarea parteneriatului dintre Fortuna și Federația Română de Fotbal, ce a avut loc în cadrul unei conferințe de presă astăzi, 20 martie 2017, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, au participat și suporteri ai Echipei Naționale de Fotbal a României. Aceștia s-au alăturat reprezentanților Fortuna și Federației Române de Fotbal participând împreună cu aceștia la semnarea simbolică, tripartită, de colaborare.

Cu ocazia meciului România – Danemarca din data de 26 martie 2017 pentru preliminariile Campionatului Mondial 2018 din Rusia, Fortuna va pregăti o serie de surprize pentru suporterii echipei naționale. Una dintre ele este platforma nationala.efortuna.ro, dedicată clienților săi, ce va fi lansată în ziua meciului. Fiecare meci va fi însoțit de mai multe surprize pentru suporteri, ce se vor regăsi pe noua platformă.

Fortuna este sponsorul principal al Asociației de Fotbal a Cehiei,  forul conducător al fotbalului în Cehia, precum și al celui mai important club de fotbal din Polonia, Legia Varșovia. Din 2014, compania sponsorizează Slovakia Super Liga, cea mai importantă ligă de fotbal din Slovacia, care a fost redenumită Fortuna Liga.

București, 20 martie 2017 – Fortuna

Hits: 6

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: