AOC AGON cu display 4K IPS și tehnologie NVIDIA G-SYNC

Primul model AOC 4K din linia AGON de monitoare premium de gaming: AOC AGON AG271UG vine echipat cu un panou 4K IPS de 27” (68.6cm), care aduce la viață cele mai noi jocuri cu grafică UHD. Modulul NVIDIA G-SYNC permite o experiență premium de gameplay, AOC Ergo Dial Base oferă opțiuni de ajustare ergonomice și o scară a înălțimii, iar tehnologia Flicker-Free a AOC previne epuizarea ochilor în timpul sesiunilor lungi de gaming.

AOC-Gaming_PR_AG271UG_Announcement_600px_width

Plăcile grafice moderne și consolele pentru jocuri video deja sunt capabile să producă o grafică în rezoluție 4K UHD (3840 x 2160 pixeli) la 60fps. Cu AOC AGON AG271UG, AOC prezintă acum un ecran cu rezoluție 16:9 care să facă dreptate atât puternicului echipament hardware, cât și artei create de game designeri.

Cu panoul 4K IPS de 27” (68.6 cm), monitorul oferă o densitate impresionantă a pixelilor, lucru care permite lumii jocurilor să strălucească cu fiecare detaliu

Asemenea tuturor celorlalte monitoare din gama AGON, AG271UG vine cu un set de caracteristici pentru a sprijini confortul jucătorilor profesioniști. AOC Ergo Dial Base oferă opțiuni de ajustare ergonomice incluzând înclinarea, rotirea și reglarea înălțimii (scară a înălțimii inclusă). Tehnologia Flicker-Free AOC minimizează licărirea pentru a preveni încordarea ochilor, iar opțiunea Low Blue Light a AOC reduce lumina albastră de scurtă durată care dăunează, opțiunea Shadow Control luminează porțiunile din ecran foarte întunecate fără să afecteze restul imaginii.

Pentru a face pachetul complet, un suport retractabil cu cască permite jucătorilor să își depoziteze în siguranță castile între meciurile esports, iar un mâner comod permite transportarea ușoară a monitorului în diverse locații.

București, 16 Martie 2017 – AOC

Lasă un răspuns