Evoluția monitoarelor AOC într-o lume aflată în continuă schimbare

Multitudinea de servicii de streaming a transformat obiceiurile de vizualizare ale celor mai mulți utilizatori: de la servicii ce permit înregistrarea conținutului programelor TV, la creșterea rapidă a vizibilității canalelor de YouTube sau a utilizării dispozitivelor mobile, toate acestea schimbă modul în care divertismentul este privit. Odată cu aceste schimbări, AOC a făcut în mod constant eforturi pentru a răspunde noilor nevoi de divertisment ale utilizatorilor. În timp ce modelele mai vechi de monitoare erau proiectate pentru a afișa numai conținutul de pe computer, cele noi au devenit un sistem multimedia pentru cei mai mulți utilizatori. Din acest motiv, AOC a dezvoltat o gamă de monitoare ce își propune să întâmpine interesele fiecărui individ, oferind o multitudine de oportunități.

E1759FWU_front_woman_design

Câteva dintre monitoarele din portofoliul AOC care au fost create pentru a face posibilă o experiență multimedia modernă sunt modelele U3477PQU, I2473PWY, E1759FWU.

U3477PQU: Acest monitor cu un ecran generos de 34 de inchi (86 cm) 21:9 WQHD este perfect pentru a urmări filmele preferate. Cu o rezoluție UltraWide de 3440 x 1440, modelul U3477PQU este potrivit și pentru utilizatorii care lucrează în același timp la mai multe sarcini.

http://aoc-europe.com/en/products/u3477pqu

I2473PWY: Un monitor elegant, Full HD de 24” (61 cm), dispune de boxe ONKYO integrate, pentru o experiență autentică de cinema. Modelul I2473PWY suportă MHL și Miracast, ce permit o conectare facilă a dispozitivelor mobile pentru a afișa conținutul acestora pe ecran.

http://aoc-europe.com/de/products/I2473PWY

E1759FWU: Acest monitor portabil de 17” (43 cm) îți lărgește câmpul de vizualizare, comportându-se ca un ecran suplimentar. Modelul oferă un plus de comoditate, necesitând un singur cablu pentru transfer de date și încărcare.

http://aoc-europe.com/en/products/e1759fwu

Cinema la tine acasă

Atunci când ne gândim la o experiență cinematografică veritabilă, cel mai adesea nu ne vine în minte un simplu monitor. Cu toate acestea, creșterea utilizării serviciilor de streaming și video-on-demand au transformat computerul într-un centru multimedia. Disponibilitatea online a conținutului video, precum și dezvoltarea rapidă a tehnologiilor de afișare au transformat monitorul într-un companion indispensabil al televizorului. Pentru a potrivi calitatea excepțională a imaginii cu o experiență audio pe măsură, cele mai multe monitoare dispun de un set integrat de difuzoare. Astfel, se reduc costurile și spațiul ocupat în încăpere, având în vedere că nu mai este nevoie de un sistem audio independent. Cinefilii se pot bucura de spațiosele ecrane 21:9, ce oferă conținut audio și video la o calitate uimitoare, datorită dimensiunii și surselor de semnal variate.

86 cm de ecran pentru o experiență cinematografică veritabilă: monitorul U3477PQUConținut de pe dispozitive mobile la rezoluție uimitoare

Tocmai v-ați întors din vacanță și doriți să împărtășiți cele mai frumoase fotografii cu cei dragi ? Conținutul de pe dispozitivele mobile a devenit o sursă principală de divertisment. Problema: spațiul limitat de pe ecran limitează și experiența de vizualizare. Soluția: tehnologii precum MHL, ce transformă ecranul monitorului în partenerul perfect atunci când vine vorba de transferarea conținutului de pe mobil pe un ecran cu o rezoluție mai mare. Tehnologia MHL permite conectarea direct la monitor a dispozitivelor mobile compatibile cu sistemul de operare Android, pentru a afișa conținutul pe un ecran mai mare. Odată conectat, dispozitivul mobil poate fi încărcat prin intermediul aceluiași cablu. Din portofoliul AOC fac parte și monitoare care permit afișarea wireless a conținutului de pe dispozitive mobile, datorită tehnologiei Miracast. Niciodată nu a fost mai ușor să împărtășești fotografii sau videoclipuri cu cei dragi.

AOC I2473PWY cu Miracast

Performanță portabilă pentru vizionări pe fugă

Un mediu de lucru modern necesită o configurare flexibilă a dispozitivelor de lucru, potrivită pentru activități multiple, precum prezentări, vizualizare de documente, concepere de texte și multe altele. Acestu lucru necesită de obicei spațiu în plus pe ecran, lucru greu de realizat atunci când ești în mers. Soluția: monitoare USB ce permit utilizatorilor din mediul business să își configureze un spațiu de lucru cuprinzător atunci când lucrează din afara biroului. Mai mult, aceste monitoare simplifică multe situații de lucru, utilizatorii putând să împărtășească informații cu partenerii pe ecranul suplimentar.

Pentru un nivel fără precedent de multitasking: monitorul myConnect E1759FWU

Amsterdam, 7 aprilie 2015 – AOC

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: