Evolio X7 din noua gamă lansată X-treme

„Am numit această gamă X-treme deoarece am atins două extreme, cea superioară în ceea ce privește beneficiile oferite clienților și cea inferioară când ne referim la dimensiuni și preț. Vom lansa în următoarele săptămâni și tablete cu diagonale de 8” și 10”din gama X-treme care vor păstra același raport excelent calitate-preț”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

X7 face parte dintr-o nouă gamă lansată de Evolio, X-treme, gamă de tablete high-end, bazate pe cele mai noi tehnologii: procesoare Quad Core, ecrane IPS Super HD, sisteme de operare Android 4.2, cu un design super subțire. Ca element de noutate, tabletele din gama X-treme beneficiază de sistemul de protecție Norton Mobile Security. Acesta protejează împotriva pierderii dispozitivului mobil, furtului informațiilor confidențiale, phishing-ului sau site-urilor web periculoase, spam-ului pe mobil sau a programelor malware de mobil și greyware.

Tableta X7 este cea mai performantă tabletă cu diagonală de 7 inch a unui brand românesc la acest moment. Cu un ecran IPS Super HD și procesor Rockchip RK3188T, cel mai nou procesor quad-core Rockchip, la o frecvență de 1,4 GHz, tableta X7 este ideală pentru vizionarea de videoclip-uri și filme la cea mai înaltă calitate. X7 are o rezoluţie de 1280×800 pixeli și o densitate de 216 ppi (piexeli per inch), una dintre cele mai performante de pe piață.

X7 dispune de o memorie internă de 8 GB, cu posibilitatea de a fi extinsă cu 32 GB prin card Micro SD, memorie RAM de 1GB, permite conectivitate prin bluetooth, modem extern 3G și Wi-Fi, și sincronizarea cu alte echipamente, de tip smartphone sau notebook.

X7 poate fi pre-comandată pe www.evolioshop.com la prețul de 499 lei, urmând a fi disponibilă de săptămâna viitoare și în magazinele de specialitate: Altex, DOMO și eMAG.

Mai multe detalii despre prima tabletă din gama X-treme, X7, găsiți pe www.evolio.ro.

Specificaţii tehnice: Tableta Evolio X7

Sistem Operare Android 4.2 Jelly Bean
Procesor Quad Core RK3188T
Model procesor RK3188T
Frecventa Procesor 1,4 GHz
Tip Ecran Super IPS HD
Diagonala Ecran 7 inch
Rezolutie Ecran 1280 x 800 px
Memorie interna 8 GB
Memorie RAM 1 GB
Memorie externa MicroSD pana la 32 GB
Camera Web Fata – 0.3 Mpx; Spate – 2.0 Mpx
Baterie 3000 mAh
Formate Audio AC3, ACC, APE, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA
Formate Video 3GP, ASF, AVI, DAT, FLV, MKV, MOV, MP4, MPG, RM, RMVB, VOB, WMV
Formate Imagine BMP, GIF, JPG, PNG
Dimensiuni si Greutate 187 × 109 × 7.35 mm; 270 gr
Conectivitate Bluetooth, Modem extern 3G, Wi Fi
Modemuri 3G compatibile Huawei E1750
GPS Nu
Porturi Jack, Micro SD, Micro USB, Mini HDMI
Multimedia Redare Audio, Redare Foto, Redare Video

Bucureşti, 12 decembrie 2013 – Comunicat de Presa Evolio

Visits: 2

Lasă un răspuns