Evolio Smart TV Box

In copilaria tehnologiei informatiei cei care au trait vremurile, isi mai aduc aminte despre calculatoarele home din gama procesoarelor Z80 Spectrum Sinclair, atunci cand stateam cu casetofonul in brate si reglam capul de citire de la casetofon pentru a putea sa varam programele in memoria calculatoarelor. Doamne ce vremuri si ce obiceiuri…mari consumatoare de timp. Lucrurile nu au ramas la fel din fericire incat astazi experienta de acasa s-a imbunatatit simtitor si datorita Internetului care a rezolvat multe dintre impreciziile trecutului.

evo

Evolio Smart TV Box, mini PC-ul cu ajutorul căruia televizoarele devin inteligente. Evolio Smart TV Box permite conectarea televizorului la internet și oferă acces la mii de filme, seriale, documentare și posturi TV, dar și la jocuri si aplicații Android. Evolio Smart TV Box este un mini PC bazat pe Android 4.2, cu procesor Dual Core la 1GHz. Prin intermediul dispozitivului orice televizor care permite conectare HDMI și Audio-Video se transformă într-un smart TV. Evolio Smart TV Box este primul dispozitiv de acest gen de pe piața locală care include abonament preplătit la serviciul Seenow pentru 6 luni. Peste 60 de posturi TV, seriale, mii de filme, documentare, desene animate și emisiuni TV vor fi disponibile utilizatorilor instant de la accesarea aplicației Seenow preinstalată pe echipament. 

„Suntem mândri că împreună cu partenerii de la Evolio putem să prezentăm în premieră în piața românească un concept nou și inovativ, prin care accesul la cea mai diversă ofertă de conținut video este oferit neîngrădit pentru posesorii de televizoare ce nu au capabilități de tip smart. Cu siguranța sunt mulți deținători  de astfel de televizoare care vor fi încântați de această variantă de upgrade cu filme și seriale la pachet în serviciul Seenow”, a spus Cătălin Clemente, Director de marketing Seenow.

„Evolio Smart TV Box transformă ideea de divertisment în familie. Utilizatorul are nevoie doar de o conexiune la internet și un televizor obișnuit și are acces instant la sute de mii de jocuri și aplicații Android direct pe televizor, alături de filme de cinematecă, dar și ultimele apariții TV sau seriale de succes. Noul produs Evolio este în același timp o consolă multimedia cu ajutorul careia poți viziona fotografii și filme din bibilioteca personală fie că se găsesc pe hard-disk extern sau card SD, fie pe tabletă sau smartphone prin conexiune wireless”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.Smart TV Box-ul poate fi folosit ca mini PC dacă i se atașează tastatură și mouse. Conectarea la internet se face prin Wi-Fi incorporat, modem extern 3G sau prin cablu de rețea. Navigarea pe internet folosind ecranul televizorului oferă o experiență multimedia completă, cu o calitate ridicată a imaginii și sunetului. Evolio Smart TV Box are 4GB memorie Flash și memorie RAM DDR3 de 1GB. Permite conectare prin USB, HDMI, RJ45, și acceptă extinderea memoriei prin SD Card. Evolio Smart TV Box poate fi comandat pe www.evolioshop.com la un preț de 449 lei, urmând a fi disponibil în zilele urmatoare și în magazinele partenere. Mai multe detalii despre Evolio Smart TV Box găsiți pe www.evolio.ro.

Bucureşti, 18 decembrie 2013. Evolio & Seenow

Hits: 5

6 comentarii la „Evolio Smart TV Box

 • 19 decembrie 2013 la 10:56 AM
  Legătură permanentă

  … in clasele primare inca mai foloseam limbajul Basic cu instructiuni POKE si PEEK ca sa scriu si sa citesc din memorie si bineinteles niste efecte mai speciale. E bun si un astfel de device pentru cei ce nu isi permit un Smart TV … insa unde mai este placerea de a folosi SDK de la SAMSUNG pentru aplicatii TV ? 🙂

  • 19 decembrie 2013 la 11:07 AM
   Legătură permanentă

   Asa este…eu faceam service la ele pe vremea aia…Era o mare nebunie sa te joci cu multistraturile si chipurile de atunci…multe probleme dadeau si pierdere de timp aiurea…era mai mult un hobby…mi-a dezvoltat si mi-a educat rabdarea…ca in rest…

    • 19 decembrie 2013 la 12:16 PM
     Legătură permanentă

     Asa este puteau fi atinse toate nivelele de programare…se dezvolta imaginatia insa finalitatea nu era mereu acolo unde trebuia pentru ca de fiecare data se oprea la un punct…Pacat ca multe generatii de programatori s-au pierdut pentru a lucra pentru altii cand la noi ar fi fost un mic rai al programarii… Eu cunosc anii de pionierat si imi dau seama ca noi romanii am fi fost departe si de aceea incerc pe cat posibil sa sprijin orice initiativa romaneasca…cu atat cat pot. De aceea, daca te uiti pe blogul acesta firmele romanesti, startupurile vor avea loc mereu, fara nicio tenta de nationalism….

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: