Evolio anunță lansarea programului de fidelizare pentru clienții premium

Evolio anunță lansarea programului de fidelizare pentru clienții care au înregistat comenzi ce depășesc o anumită valoare. Programul dEVOtion este bazat pe două praguri, specifice clienților Silver, respectiv Gold.

Clienții care au cumpărat on-line produse Evolio în valoare totală de minim 500 lei devin clienți Silver. Astfel, primesc un discount de 5% pentru achiziții ulterioare și au acces la oferte exclusive. Pentru comenzi ce depășesc pragul de 1500 lei, clienții beneficiază de avantajele cardului Gold, discount de 10% pentru achiziții noi, service express în 24 ore, tranport gratuit pentru orice comandă și oferte exclusive.

Pentru a intra în programul de fidelizare, clienții trebuie doar să-și creeze un cont de utilizator, pe site-ul www.evolioshop.com. Contului de utilizator oferă acces la istoricul achizițiilor, valoarea totală a comenzilor, facilitează plățile și permite urmărirea comenzile plasate.

12029729_1061712800507652_541765044494512949_o

„Dorim să îmbunătățim constant experiența de utilizare a clienților noștri și să-i răsplătim pe cei care ne-au învestit cu încrederea lor. De aceea am lansat un program de fidelizare ce recompensează clienții care achiziționeaza on-line produse Evolio.  Cei care au înregistrat comenzi în valoare de peste 500 lei intră în rândul clienților Silver, iar cei care au făcut cumpărături de peste 1500 lei devin clienți Gold. Sistemul este foarte simplu, trebuie doar să-ți creezi un cont de utilizator pe site și poți urmări în timp real istoricul și momentul când ajungi la un anumit prag”, a declarat Liviu Nistoran, CE0 & Founder.

Cu ocazia lansării programului, cei mai fideli clienți Evolio au primit în avans beneficiile Silver și Gold.

Despre Evolio.

Evolio este brandul românesc de produse electronice ce se remarcă prin calitatea produselor și a serviciilor de garanție oferite. Sub brandul Evolio se distribuie o gamă largă de produse de înaltă tehnologie la un preţ accesibil, precum smartphones, tablete, echipamente GPS, camere video, smartwatch, scutere electrice etc.

București, 25 aprilie. Evolio

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: