Evenimentele comunitati HubDesign – design, tehnologie si versatilitate

Designul, tehnologia si versatilitatea gasesc un punct de intalnire in noile colectii de design interior prezentate in HubDesign. Nascute datorita expertizei si simtului creativ al unora dintre cele mai prestigioase companii de design, noile colectii de design au fost prezentate in cadrul evenimentului Christmas Design, cel de-al patrulea eveniment organizat anual de  HubDesign si unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului de comunitatea de design.

Evenimentul Christmas Design este caracterizat de rafinament, eleganta si bun gust si datorita colectiilor de design ale companiilor expozante. In cadrul evenimentului Christmas Design 2019, si-au prezentat noile colectii companiile Roche Bobois, Tambour Romania, Seminee Deus. Christmas Design a fost un eveniment de succes si datorita partenerilor ParmaFood, Leonidas Universitate, Domeniul Bogdan, Schlumberger, Moritz Eis, publicatiilor CONFORT magazin si interior.

Evenimentele HubDesign sunt un bun prilej de socializare al comunitatii de design, de destindere, dar si de consolidare a relatiilor profesionale. Renumit pentru spiritul sau prietenos, inclusiv si deschis, HubDesign, este un spatiu ideal pentru un eveniment la cele mai inalte standarde de calitate. Spatiul expozitional este transformat intr-un spatiu relational in HubDesign. Aici au loc cele mai renumite evenimente corporate. Noi dinamici relationale pot fi dezvoltate in HubDesign, iar apoi continuate pentru a mentine un nivel constant ridicat de interes si atentie.
Programeaza o vizita in HubDesign. Spune-ne care este viziunea ta, iar HubDesign va fi partenerul care se va asigura ca evenimentul tau va fi unul de succes.

Hits: 22

%d blogeri au apreciat: