Ericsson si Singtel pregatesc o solutie pentru dispozitive conectate

  • Assured+ este o solutie universala, integrata, pentru IoT, dedicata consumatorilor
  • ul pentru abonatii mobili Singtel va incepe in Q3 2017

In cadrul MWC 2017, Ericsson si Singtel prezinta Assured+, o solutie pentru dispozitive conectate dedicate.

Ericsson_Singtel

Cele doua companii pregatesc drumul catre tehnologiile si cazurile de utilizare ale IoT din viitor.

Dezvoltat de Ericsson impreuna cu Singtel, Assured+ este o solutie integrata IoT care va sustine ingrijirea batranilor, automobile conectate si alte viitoare aplicatii IoT, pentru a oferi consumatorilor posibilitati de gestionare universala. Solutia se adreseaza provocarilor din industrii in care piata IoT este fragmentatasi duce lipsa de colaborari. Astazi, majoritatea dispozitivelor, precum cele purtabile, automobilele conectate si senzorii din casele inteligente sunt gestionate prin aplicatii specifice – care sunt,in general, dependente de locatie si cu circuit inchis.

In Ericsson Mobility Report se preconizeaza ca, pana in 2022, vor fi 18 miliarde de dispozitive IoT. Assured+ va conecta dispozitive din retele existente 3G/4G, NB-IoT si LTE Cat-M. Mai mult, va ajuta la accelerarea adoptiei acestor retele,oferind un timp rapid de lansare pe piataa noilor servicii. Solutia va oferi si o experienta mai deschisasi simpla pentru dezvoltatori pentru a adauga sustinere noilor dispozitive si aplicatii.

Cu o interfata usor de utilizat, Assured+ va asigura consumatorilor o vedere de ansamblu asupra tuturor dispozitivelor conectate si control complet atat in interior, cat si afara. Testele pentru clientii Singtel vor incepe mai tarziu in acest an.

2 martie 2017 – Ericsson

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: