Epson urcă a treia oară pe podium după semnarea parteneriatului cu MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ Team

Epson a urcat anul acesta pentru a treia oară pe podium alături de Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 al echipei MERCEDES AMG PETRONAS Formula OneTM Team, care a câștigat trei dintre cele patru curse care au avut loc în 2015.image001

Începând cu luna februarie, Epson a devenit partener global pe termen lung al campionilor mondiali ai competiției 2014 FIA Formula One, MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ Team. Epson pune astfel la dispoziția echipei MERCEDES AMG PETRONAS expertiza pe care o are pe segmentul imprimantelor cu cerneală, al scannerelor, al proiectoarelor 3LCD și al dispozitivelor portabile, inclusiv al ochelarilor inteligenți și a produselor care monitorizează sănătatea și activitatea sportivă.

Logo-ul Epson este vizibil de la 1 februarie pe mașinile de cursă MERCEDES AMG PETRONAS, dar și pe vizoarele căștilor și pe echipamentele piloților Lewis Hamilton și Nico Rosberg.

„Suntem mândri să ne putem promova brandul la nivel global printr-un parteneriat oficial cu echipa MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™”, a declarat președintele Epson, Minoru Usui. „Parteneriatul apropie două branduri recunoscute la nivel global, aflate într-o continuă cursă spre inovație, spre obținerea statutului de lider global și către crearea de produse și servicii care să depășească așteptările și să trezească emoții în toate colțurile lumii”.

Toto Wolff, director executiv al Mercedes-Benz Motorsport, a declarat: ”Le urăm bun venit partenerilor de la Epson alături de echipa MERCEDES AMG PETRONAS Formula OneTM. E o plăcere să lucrăm cu companii care gândesc în perspectivă, iar produsele Epson se potrivesc foarte bine cu operațiunile noastre. Felul în care Epson folosește inovația tehnologică pentru a obține performanțe se aliniază perfect cu obiectivele noastre în Formula 1, motiv pentru care vom colabora cu Epson pentru a promova aceste inovații și pentru a spori notorietatea brandului și a produselor lor. Suntem optimiști în privința noului sezon și suntem convinși că vom avea un parteneriat de succes pe termen lung”.

Locurile în care se vor desfășura cele 20 de curse Formula 1 din 2015 reflectă cu acuratețe amprenta lăsată de Epson la nivel mondial și vor oferi o platformă unică pentru expunerea tehnologiilor de ultimă generație și pentru accelerarea procesului de expansiune prin dezvoltarea relațiilor cu clienții din toată lumea.

Parteneriatul global amintit aduce la aceeași masă două companii cu o promisiune fermă de a reduce impactul asupra mediului înconjurător. În acest sens, Epson își propune să diminueze emisiile de CO2 cu 90% până în 2050 reducând impactul procesului de producție asupra mediului, dar și pe cel al utilizării produselor.

Automobilul hibrid MERCEDES AMG PETRONAS F1 W05 F1 cu care echipa a câștigat campionatul în 2014 era cu 30% mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil decât predecesorul său, elementele sale tehnice contribuind, de asemenea, la succesul modelului S 500 Hybrid Plug In, dar și al altor modele Mercedes-Benz.

Programul din 2015 al competiției Formula1 poate fi accesat aici: http://www.formula1.com/races/calendar.html

Note pentru editor

Despre MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ Team:

MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team concurează în FIA Formula One World Championship, având sediul la centrul de operațiuni din Brackley. Echipa este formată din peste 600 de membri, iar compania este deținută de Daimler AG, Toto Wolff și Niki Lauda. Motoarele automobilelor de Formula 1 sunt construite de Mercedes AMG High Performance Powertrains, cu sediul în Brixworth, Northamptonshire.

Despre Epson

Epson este lider global în ceea ce priveşte inovaţiile, dedicându-se depăşirii aşteptărilor prin intermediul soluţiilor pentru pieţe diverse, precum cele destinate birourilor, pentru utilizarea la domiciliu, pentru comerţ şi industrie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală, sisteme de imprimare şi proiectoare 3LCD până la roboţi industriali, ochelari inteligenţi şi sisteme de detecţie şi se bazează pe tehnologii originale compacte, economice şi de mare precizie.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajaţi în 94 de companii din întreaga lume şi este mândru de contribuţiile permanente aduse protejării mediului şi comunităţilor în care operează.

București, 30 aprilie 2015 – Epson

Visits: 0

Lasă un răspuns