Epson redefineşte perfecţiunea în imprimarea de chitanţe la punctele de vânzare

Epson  lansează modelul TM-T88VI, o nouă imprimantă de chitanţe de ultimă generaţie, proiectată pentru a funcţiona atât pe sistemele POS tradiţionale, bazate pe PC, cât şi pe configuraţiile web şi mobile din ce în ce mai populare. Este așadar o imprimantă ideală pentru proprietarii de magazine, baruri şi restaurante, care doresc să dezvolte noi modalităţi de interacţiune cu clienţii şi, de asemenea, pentru cei care doresc pur şi simplu să utilizeze o configuraţie tradiţională sau combinată.

tm-t88vi_111_hires_cmyk (2)

Pe lângă versatilitate, TM-T88VI oferă performanţe excelente, cu viteze de imprimare de până la 350 mm/s, dar şi fiabilitate. O funcţie de alimentare inversă contribuie la economisirea hârtiei fără a afecta performanţele, reducând totodată costurile de exploatare şi pierderile de hârtie.

Laura Hennigfeld, Product Manager în cadrul companiei Epson Europe, declară: „Numeroase companii, în special din domeniile retail şi HoReCa, doresc să exploreze modul în care soluţiile POS web şi mobile pot îmbunătăţi eficienţa şi satisfacţia clienţilor, dar nu doresc să se dedice imediat unui sistem cu totul nou. TM-T88VI acceptă coexistenţa celor două sisteme, ceea ce permite utilizatorilor să adauge treptat servicii POS web şi mobile sau să ruleze sistemele independent sau în paralel, după cum doresc.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Funcţionalitatea Server Direct Print permite modelului TM-T88VI să imprime direct de pe un server web.

De asemenea, acceptă module de tip „beacon”, pentru a ajuta dispozitivele să identifice cea mai apropiată imprimantă, lucru ideal pentru mediile POS cu mai multe imprimante, iar compatibilitatea cu NFC facilitează asocierea tabletelor, dispozitivelor smartphone şi a celorlalte dispozitive mobile.

TM-T88VI are exact aceleaşi dimensiuni ca TM-T88V, permiţând clienților  să treacă  la un sistem cu totul nou, fără să trebuiască să rearanjeze spaţiul de pe tejghea. Imprimanta este disponibilă în culorile alb şi negru, pentru a se integra în orice decor de magazin, bar sau restaurant.

TM-T88VI este disponibilă începând cu luna iunie a anului 2016.

Caracteristici cheie
Imprimantă de chitanţe de ultimă generaţie, cu conectivitate mobilă, viteze mari de imprimare şi fiabilitate excelentă
Perfectă pentru retailerii care doresc să combine sistemele POS mobile cu cele tradiţionale bazate pe PC
Este echipată cu tehnologie Epson ePOS pentru imprimare din aplicaţii web şi de pe dispozitive inteligente
Poate imprima atât de pe unităţi USB, cât şi din reţea (ePOS) – lucru ideal pentru retailerii care trec la sisteme ePOS mobile
Imprimă la viteze de până la 350 mm/s
Imprimarea în tonuri multiple de gri permite reproducerea mai bună a siglelor şi imaginilor
Server Direct Print permite imprimarea de date direct de pe un server web
Acceptă HTTPS pentru securizarea completă a transferului de date
Funcţie de alimentare inversă cu hârtie, pentru economisirea eficientă a hârtiei
Este livrată cu instrumente extinse pentru implementarea simplă şi economică
Disponibilă în culorile alb şi negru, pentru a se integra în decorul de magazin sau restaurant, dar pentru Bluetooth sau Wi Fi

21 iunie 2016Epson

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: