EA SPORTS FC 24 – Clubs/Volta Deep Dive Fact Sheet

De la stadion până la stradă, alătură-te prietenilor tăi în cluburi și VOLTA FOOTBALL™ în EA SPORTS FC™ 24 cu cross-play**. Joaca, progreseaza si personalizeaza-ti profesionistul intr-un mod realist prin introducerea unui nou format de sezon al cluburilor, culminand cu Playoff-uri, introducerea stilurilor de joc pentru o dezvoltare mai realista a jucatorilor si mai multe personalizari ca niciodata.

Cross-play: În EA SPORTS FC™ 24, prietenii pot împărți un club indiferent unde joacă – jucătorii din ultima generație (PS4/Xbox One) pot intra pe teren împreună, la fel ca și jucătorii din generația actuală (PS5/Xbox Series X|S/PC) datorită jocului încrucișat nou. Acest lucru deblochează, de asemenea, clasamente unificate, câte unul pentru fiecare consolă de generație, astfel încât jucătorii de pe diferite console să poată concura unul împotriva celuilalt pentru plasarea globală.

Sezonul Ligii Cluburilor + Playoffs: Un nou format de sezon aduce un nou nivel de competiție și dinamism cluburilor din EA SPORTS FC™ 24. În timpul fiecărui sezon, cluburile concurează într-o fază a ligii, progresând de la cea mai mică divizie la cea mai mare, câștigând puncte și împingând pentru promovare. Fiecare sezon culminează cu o nouă fază Playoff, în care cluburile au un număr fix de meciuri pentru a urca în clasamentul Ligii și pentru a câștiga recompense suplimentare la sfârșitul sezonului sub formă de fani, reputație și trofee unice ale Ligii Cluburilor. Cu cât clubul tău termină mai sus atât în faza ligii, cât și în faza playoff, cu atât vei câștiga recompense mai bune la sfârșitul fiecărui sezon. Progresul Clubului: Mergi dincolo de a-ți dezvolta Profesionistul pentru a-ți dezvolta Clubul împreună cu prietenii, câștigând Fani pentru a debloca nivelurile de reputație și pentru a extinde expunerea Clubului tău. Cu cât este mai popular clubul tău, cu atât mai mult vei putea să-ți adaptezi stadionul – și cu atât mai bună va deveni echipa ta AI.  PlayStyles în cluburi: Dezvoltă-ți profesionistul în jucătorul tău preferat cu PlayStyles – abilități unice de semnătură care îl fac să iasă în evidență pe teren. Fiecare stil de joc îți face profesionistul mai personal, deblocând un nou nivel de personalizare și oferindu-ți control asupra tipului exact de jucător care devine profesionistul tău.  VOLTA FOOTBALL: Ieșiți pe străzi cu mai mulți prieteni în acest an datorită jocului încrucișat în VOLTA FOOTBALL™.™ Personalizează-ți profesionistul cu o nouă vanitate, arată-ți abilitățile în mini-jocuri sau pur și simplu bucură-te de jocul social cu prietenii în acest mediu casual, orientat spre comunitate. 

Hits: 8

Lasă un răspuns

%d