E-Boda Rainbow V40 şi Sunny V35 smartphone-uri dual-SIM

Rainbow V40 şi Sunny V35 asigură toate nevoile de comunicare şi divertisment ale utilizatorilor începători.

E-Boda îşi extinde gama de smartphone-uri şi lansează modelele Rainbow V40 şi Sunny V35. Noile smartphone-uri E-Boda au fost gândite pentru a suplini nevoile de comunicare ale utilizatorilor începători. Rainbow V40 integrează un ecran de 4”, procesor Dual Core de 1,3 GHz și memorie RAM de 512 MB, în timp ce Sunny V35 vine cu un ecran de 3,5”,procesor grafic Mali-400 şi memorie RAM de 512 MB. Ambele modele de smartphone rulează sistemul de operare Android 4.2 şi sunt disponibile la preţul recomandat de 469 lei pentru Rainbow V40 şi 369 lei pentru Sunny V35, online pe www.e-boda.ro şi în magazinele partenere.

„Rata de adopţie a smartphone-urilor în România este din ce în ce mai mare, iar utilizatorii începători au nevoie de un dispozitiv care să le ofere o experienţă de utilizare intuitivă, asigurându-le în acelaşi timp toate nevoile de comunicare şi divertisment”, declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. „O persoană care foloseşte un smartphone pentru prima dată nu are nevoie de un gadget complicat cu un preţ mare, iar modelele Rainbow V40 şi Sunny V35 au fost concepute pentru astfel de utilizatori, oferindu-le un raport bun performanţă-preţ”, adaugă Alexandru Drăgoiu.

 

Ambele modele de smartphone, Rainbow V40 şi Sunny V35, integrează un slot dual-SIM ce permite conectarea simultană a două cartele SIM de la operatori telecom diferiţi. Astfel, utilizatorii scapă de grija telefoanelor suplimentare, folosind un singur dispozitiv pentru comunicare. Mai mult, utilizatorii care nu folosesc două numere de telefon, pot folosi unul din sloturile SIM pentru un abonament cu servicii de voce, iar celălalt slot pentru o cartelă cu servicii de date mobile.Modelul Rainbow V40 vine cu specificaţii hardware şi software ce asigură toate funcţionalităţile de comunicare şi multimedia de bază. Procesorul Mediatek MT 6572W Cortex-A9 Dual Core de 1,3 GHz, ce rulează sistemul de operare Android 4.2 şi memoria RAM de 512 MB permit navigarea fluidă pe paginile de Internet şi pe reţele sociale şi rularea fără întreruperi  a clipurilor video, jocurilor şi aplicaţiilor. Ecranul de 4”, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, permite vizualizarea website-urilor, citirea şi editarea rapidă a mail-urilor sau documentelor word sau vizionarea filmelor şi clipurilor video preferate. Utilizatorii sunt în permanenţă conectaţi la site-urile de ştiri sau noutăţile prietenilor de pe reţelele sociale, fie prin date mobile 3G, fie prin reţelele Wi-Fi. Camera foto principală de 5 MP permite captarea de fotografii şi clipuri video pe care utilizatorii le pot împărtăşi apoi cu prietenii. Mai mult, prin intermediul camerei foto frontale şi aplicaţiilor de tip VoIP, aceştia pot iniţia şi apeluri video. Memoria internă de 4GB, extensibilă cu până la 32 GB prin card microSD, este suficientă pentru stocarea fotografiilor, filmelor, documentelor şi aplicaţiilor. Modelul Sunny V35 este un smartphone potrivit chiar şi pentru cei mai mici membri ai familiei. Dimensiunile reduse ale carcasei integrează un ecran de 3,5”, făcând posibilă manevrarea foarte uşoară a telefonului, chiar şi cu o singură mână.  Procesorul Mediatek MT 6572M Cortex-A7 Dual Core de 1GHz ce rulează sistemul de operare Android 4.2 şi memoria RAM de 512 MB fac față cu brio tuturor funcțiilor de comunicare şi divertisment. Modelul Sunny V35 permite rularea diverselor aplicații și jocuri şi accesarea site-urilor şi reţelelor sociale prin intermediul conexiunii Wi-Fi şi 3G. Cei mai mici membri ai familiei îşi pot exersa cunoştinţele cu aplicaţii educative descărcate din magazinul Google Play sau 1Mobile Market. Cu ajutorul camerei foto principale de 2 MP și al aplicațiilor precum Facebook, Twitter sau Skype utilizatorii pot împărtăși cu apropiații experiențe din viața lor, încărcând fotografii pe site-uri de socializare.

Ambele modele de smartphone dispun de sistem GPS. Atfel, prin intermediul aplicaţiei Google Maps, utilizatorii pot naviga către diferite destinaţii, atât în modul Drive, cât şi Walk sau pot primi informaţii suplimentare despre locul pe care îl caută. Rainbow V40 şi Sunny V35 vin cu o serie de aplicaţii utilitare preinstalate precum RoTaxi, ce oferă acces la toate companiile de taxi româneşti,  Documents to Go, ce permite citirea şi editarea documentelor sau Ştiri şi Meteo, ce oferă informaţii actualizate despre evenimentele curente locale şi internaţionale.   

Smartphone-urile Rainbow V40 şi Sunny V35 sunt disponibile online, pe www.e-boda.ro, şi în magazinele partenere la preţul recomandat de 469 lei, respectiv 369 lei, atât în variantă de culoare neagră, cât și albă. Odată cu înnoirea gamei de smartphone-uri, E-Boda lansează cea de-a doua ediţie a Ghidului  utilizatorilor de smartphone-uri şi tablete. Broşura informativă conţine sfaturi şi recomandări care să-i ajute pe utilizatori să facă alegerea corectă în momentul în care îşi achiziţionează un dispozitiv inteligent. Mai mult, broşura conţine un capitol de „Tips&Tricks” care îi învaţă pe aceştia cum să se bucure de cea mai bună experienţă de utilizare şi să prelungească durata de viaţa a smartphone-ului sau tabletei lor. Ghidul poate fi descărcat de pe www.e-boda.ro/studiu.

 Bucureşti, 16 decembrie 2013 – Comunicat de Presa E-Boda

Rainbow V40

Caracteristici Hardware

 

Procesor

MT 6572W Dual Core 1,3 GHz

GPU

Mali-400

Dual SIM

da

Memorie RAM

512 MB DDR2

Memorie interna

4 GB

Extensie spatiu stocare

microSD max. 32 GB

Diagonala ecran

4″

Rezolutie ecran

800 x 480 pixeli

Tehnologie ecran

TFT LCD

G-sensor

da

Camera WEB

frontala (0,3 MP) / principala (5 MP)

Difuzor audio

da

GSM

850MHz/900MHz/1800MHz/1900MHz

WCDMA

2100MHz/900MHz

Date

HSDPA, HSUPA

GPS

da, cu A-GPS

Radio FM

da

Conectivitate

USB

 

Bluetooth v4.0 (AVRCP, A2DP, SPP, DUN, OPP)

 

Wi-Fi 802.11 b/g/n

 

casti

Carcasa

Neagra/alba

Autonomie baterie

2G (772 min), 3G (553 min)

Accesorii

casti handsfree, cablu de date, incarcator, folie de protectie

 

 

Caracteristici Software

Sistem de operare

Android 4.2

Suport video

AVI, MPEG4, MPEG2, MKV

Suport audio

MP3, WMA, AAC, AC3, WAV, FLAC

Suport imagini

JPG, BMP, GIF, TIFF, PNG

Suport OpenGL

da

Redare Flash si HTML5

da

 

 

Caracteristici fizice

Dimensiuni (mm):

125,3 x 65,5 x 12,3

Greutate (g):

133

 

 

* Telefonul mobil E-Boda Rainbow V40 poate fi folosit cu abonament sau cartela cu unitati, in orice retea de telefonie mobila din Romania.

 

Sunny V35

Caracteristici Hardware

Procesor

MT 6572M Dual Core 1 GHz

GPU

Mali-400

Dual SIM

da

Memorie RAM

512 MB DDR3

Memorie interna

4 GB

Extensie spatiu stocare

microSD max. 32 GB

Diagonala ecran

3,5″

Rezolutie ecran

480 x 320 pixeli

Tehnologie ecran

TFT LCD

G-sensor

da

Camera WEB

frontala (0,3 MP) / principala (2 MP)

Difuzor audio

da

GSM

850MHz/900MHz/1800MHz/1900MHz

WCDMA

2100MHz/900MHz

Date

HSDPA, HSUPA

GPS

da, cu A-GPS

Radio FM

da

Conectivitate

USB

 

Bluetooth v2.1 (AVRCP, A2DP, SPP, DUN, OPP)

 

Wi-Fi 802.11 b/g/n

 

casti

Carcasa

Neagra/alba

Autonomie baterie

2G (570 min), 3G (430 min)

Accesorii

casti handsfree, cablu de date, incarcator, folie de protectie

 

 

Caracteristici Software

Sistem de operare

Android 4.2

Suport video

AVI, MPEG4, MPEG2, MKV

Suport audio

MP3, WMA, AAC, AC3, WAV, FLAC

Suport imagini

JPG, BMP, GIF, TIFF, PNG

Suport OpenGL

da

Redare Flash si HTML5

da

 

 

Caracteristici fizice

Dimensiuni (mm):

115 x 63 x 13,3

Greutate (g):

120

 

 

* Telefonul mobil E-Boda Sunny V35 poate fi folosit cu abonament sau cartela cu unitati, in orice retea de telefonie mobila din Romania.

 

Views: 0

Lasă un răspuns