DreamHack Bucharest 2016 oferă fanilor jocurilor pe console premii de 3.000 USD

Zona PGL Arcade, locul tradițional unde se strâng fanii jocurilor pe console, va avea parte de o transformare spectaculoasă la ediția din toamnă a DreamHack Bucharest 2016, din 16-18 septembrie la Sala Polivalentă.

PGL Arcade Challenge este cea mai nouă competiție dedicată pasionaților de jocuri pe console, unde cei mai buni jucători de de Mortal Kombat X, Street Fighter V și Fifa 2016 pot câștiga premii totale de 3,000 USD.

dhk

Pornește consola și antrenează-te! Înscrierile se vor face la Sala Polivalentă, în zilele festivalului (16-18 septembrie), iar pentru a participa, jucătorii trebuie doar să-și cumpere bilet de acces la DreamHack Bucharest 2016 de pehttps://shop.computergames.ro sau din rețeaua bilete.ro (oficiile Poștei Române, magazinele Germanos și magazinele Inmedio).

Consolele de la PGL Arcade Challenge din cadrul DreamHack Bucharest 2016 sunt PS4.

Programul competiției PGL Arcade Challenge de la DreamHack Bucharest 2016

Vineri, 16 septembrie: Street Fighter V
Sâmbătă, 17 septembrie: Fifa 2016
Duminică, 18 septembrie: Mortal Kombat X
Premii oferite în fiecare zi a festivalului:

Locul I – 500 USD
Locul II – 300 USD
Locul III – 200 USD

Pentru a afla detalii urmăriți platformele oficiale de comunicare ale PGL:

www.dreamhack.ro

www.facebook.com/dreamhackro

facebook.com/pglesport

twitter.com/pglesports

Partenerii principali ai DreamHack Bucharest 2016 sunt Telekom România și Lenovo

Despre Telekom România

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii inovatoare, fixe şi mobile, pentru o comunitate extinsă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

În 2015, Telekom Romania a lansat noul concept comercial MagentaONE, oferind pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companii. MagentaONE înseamnă un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Prin MagentaONE, Telekom Romania și-a consolidat poziția de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C pentru companiile din România.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Telekom este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicațiilor, cu peste 156 milioane de clienți pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe și peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 225.000 angajați la nivel mondial.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 45 mld. USD, și lider în furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, uz comercial și întreprinderi. Portofoliul nostru de produse și servicii securizate de înaltă calitate include PC-uri (inclusiv legendarul brand Think și brandul multimodal YOGA), stații de lucru, servere, dispozitive de stocare, rețelistică, smart TV și o gamă de produse mobile precum smartphone-uri (inclusiv brandul Motorola), tablete și aplicații. Conectați-vă cu noi pe LinkedIn, urmăriți-ne pe Facebook sau Twitter (@Lenovo) sau vizitați-ne la www.lenovo .com.

Despre PGL

PGL are o experiență de 14 ani în organizarea evenimentelor naționale și internaționale de eSports. Prin intermediul parteneriatelor cu organizații de renume din domeniul sporturilor electronice, PGL a organizat evenimente, turnee și calificări pentru DreamHack, IeSF, WCG, în același timp oferind susținere pentru sporturile electronice prin numeroase cupe și campionate naționale.

Datorită propriului studio modern, PGL transmite și produce conținut în mai multe limbi pentru ligile și evenimentele de sporturi electronice din întreaga lume, printre care DreamHack, The International și IeSF World Championship. În 2015, PGL a organizat, printre altele, două sezoane pentru propria ligă internațională de CS:GO și șase ediții DreamHack (București și Cluj-Napoca).

PGL organizează din 2012 festivalurile DreamHack la nivel național, reușind la cea de-a 6-a ediție să găzduiască la Cluj-Napoca un turneu Major de CS:GO, România alăturându-se astfel Germaniei, Suediei și Poloniei ca țară organizatoare pentru cel mai prestigios turneu de CS:GO din lume.

După succesul repurtat cu turneul Major de CS:GO organizat în cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015, o altă competiție de elită, de această dată pentru Dota 2, a intrat în iunie 2016, în portofoliul PGL: The Manila Major, cu premii totale de 3 milioane de dolari.

București, 2 august – PGL

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: