Allview lanseaza impreuna cu HOSPICE Casa Sperantei campania ”Un gest mic pentru o fapta mare”

Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania, sprijina Fundatia HOSPICE Casa Sperantei prin proiectul “Un gest mic pentru o fapta mare”.

Campania isi propune sa aduca zambete si mangaiere pentru cat mai multe persoane aflate in suferinta.

Cu fiecare produs comandat de pe site-ul allview.ro clientii au posibilitatea de a dona o suma la alegere in beneficiul copiilor si adultilor care se lupta cu o boala incurabila si care se afla in grija Fundatiei HOSPICE.

Un gest mic pentru o fapta mare

”Ne aratam in acest fel sprijinul continuu atat fata de semenii nostri care infrunta boli necrutatoare cat si fata de cei care si-au facut o misiune din a-i ajuta. Dincolo de actiunile punctuale de sponsorizare pe care dorim sa le ducem mai departe, vrem sa oferim suport pe termen lung si sa-i incurajam pe toti cei din jur sa contribuie pentru ca impreuna putem face din gesturi mici fapte mari”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Parteneriatul dintre Allview si Hospice Casa Sperantei a inceput in iunie anul acesta, cu ocazia evenimentului de caritate HOSPICE Carnival.

HOSPICE Casa Sperantei este organizatia non-profit care a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii complete de ingrijire paliativa copiilor si adultilor diagnosticati cu boli incurabile.

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania.

Brasov, 2.08.2016 – Allview

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: