Directorul FBI recomandă acoperirea camerelor web însa există niște alternative mai bune

În timpul unei conferințe care a avut loc recent la Center for Strategic and International Studies (CSIS), directorul FBI James Comey a recomandat câteva lucruri foarte simple pe care le putem aplica pentru a ne proteja intimitatea. Acoperirea camerelor web încorporate ale monitoarelor sau ale laptopurilor a fost una dintre sugestiile acestuia. Neacoperirea acestora poate oferi o poartă deschisă, ușor accesibilă care poate crea condiții optime hackerilor care doresc să extragă date confidențiale sau să practice spionajul industrial.

272B7QPTKEB_pivot45_2

“Obișnuim să ne închidem casele și propriile automobile, atunci, de ce, calculatoarele noastre ar trebui să fie deschise în fața infractorilor cibernetici”, a declarat directorul FBI. Mulți utilizatori și-au dat seama că webcam-urile pot pune în pericol intimitatea lor. Unul dintre cele mai cunoscute exemple este camera web a laptopului fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, care era acoperită cu o bandă adezivă.

Totuși, există soluții mult mai elegante decât banda adezivă– cel puțin pentru monitoarele de PC. Cea mai nouă generație a monitoarelor business de la Philips prezintă o gamă cu modele de 27”, 24” și 22” cu camere web încorporate de tip pop-up care pot fi activate doar atunci când sunt utilizate. Acestea pot fi ridicate și coborâte utilizând doar un singur deget. Avantajul este foarte clar: dacă este nevoie de utilizarea camerei web într-o conferință online aceasta apare instant ca apoi după terminarea conferinței cameră să dispară complet fără să ofere vreo șansă hackerilor.

“Am luat o decizie conștientă de a putea manevra această cameră numai și numai manual ca să o putem face imposibil de atacat de către hackeri. Astăzi, video conferințele reprezintă un instrument esențial de comunicare în afaceri pentru multe companii. În același timp camerele web deschid o poartă de acces pentru spionajul industrial. Soluția noastră simplă oferă condiții de lucru eficiente și sigure pentru clienții noștri”, a declarat Thomas Schade vice-președinte Europa al MMD.

Ideal pentru mai multă intimitate: Philips 272B7QPTKEB

Pentru a ieși în evidență, la fel ca și alte monitoare Philips pentru profesioniști, aceste noi modele au o serie de caracteristici pentru a crește productivitatea. Toate dimensiunile sunt suficient de compacte pentru a se potrivi oricărui birou. Câmpul de vizualizare este maximizat de către rama foarte îngustă – ceeace face o vizualizare captivantă atunci când mai multe monitoare sunt alăturate. Calitatea imaginii este excelentă, cu o claritate maximă de vizionare derivată dintr-o lățime de bandă destul de ridicată, suportată de ecrane prin intermediul HDMI și Display Port. Monitoarele dețin abilitatea de a conecta o serie de dispozitive împreună, folosind o singură conexiune între fiecare două dispozitive – Daisy Chaining. Acest aranjament de cablare, cu un singur cablu DisplayPort între fiecare set de monitoare, oferă o configurație de sistem mai puțin aglomerată.Un beneficiu important al unei asemenea configurații multi-monitor crește productivitatea fără sincope.

Această prezentare necesită JavaScript.

Productivitate ECO

Noile monitoare dovedesc de asemenea angajamentul MMD față de productivitatea durabilă. Acestea sunt dotate cu senzori inovatori pentru a menține consumul de energie cât mai scăzut posibil.Prin intermediul PowerSensor, se poate sesiza dacă cineva este prezent la birou iar de asemenea, monitorul va reduce automat luminozitatea ecranului în cazul în care utilizatorul pleaca din fața acestuia.Această caracteristică poate reduce costurile de energie cu până la 80%, prelungind totodată durata de viață a monitorului. Fiind fabricate înproporție de 85% din mase plastice reciclate, monitoarele pot fi numite cu încredere niște veritabile dispozitive prietenoase cu mediul înconjurător.

Modelul Philips 272B7QPTKEB poate fi achizitionat la un pret de2.695,5 lei, in timp ce monitoarele 241B7QPJKEB și  urmează să apară în ultimul trimestru al anului 2016 respectiv primul trimestru al anului 2017.

Pentru mai multe informații despre  monitoarele Philips:www.philips.com/monitors

SpecificațiiTehnice:

Specification Philips 272B7QPTKEB display Philips 241B7QPJKEB display Philips 221B7QPJKEB display
LCD panel type IPS technology
Backlighting technology W-LED
Panel size 27 inch /
68.5 cm
23.8 inch /
60.5 cm
21.5 inch /
54.6 cm
Effective viewing area 596.7 (H) x 335.7 (V) 527 (H) x 296.5 (V) 476.1 (H) x 267.8 (V)
Aspect ratio 16:9
Optimal resolution 2560 x 1440 @ 60 Hz 1920 x 1080 @ 60 Hz
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 350 cd/m² 250  cd/m²
Contrast ratio (typical) 1,000:1
Display colours 16.7 million (True 8 Bit) 16.7 million
Picture enhancement SmartImage
Convenience ·         Built-in Speakers: 2 W x 2

·         Built-in webcam: 2.0 megapixel camera with microphone and LED indicator

·         User convenience: SmartImage, Input,
PowerSensor, Menu, Power On/Off, LowBlue Mode

·         Control software: SmartControl

·         Other convenience: Kensington lock, VESA mount (100x100mm)

·         Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Stand ·         Height adjustment: 150 mm ·         Height adjustment: 130 mm
·         Pivot: 90°

·         Swivel: -175/175°

·         Tilt: -5/20°

Connectivity ·         USB: USB 3.0×3 (1 w/fast charging)

·         Signal Input: VGA (Analogue), DisplayPort 1.2, mini DisplayPort 1.2 x 1, HDMI 1.4

·         Signal Output: DisplayPort out

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

·         USB: USB 3.0×3 (1 w/fast charging)

·         Signal Input: VGA (Analogue), DisplayPort 1.2, HDMI 1.4

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Sustainability ·         Environmental and energy: PowerSensor, EnergyStar7.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS

·         Recyclable packaging material: 100 %

·         Post-consumer recycled plastic: 85%

·         Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free

Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B,SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO edge, TUV Ergo, TUV/GS, EPA, WEEE, UKRAINIAN, ICES-003 Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B,
SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO edge, TUV Ergo, TUV/GS, EPA, WEEE, UKRAINIAN, ICES-003, SASO, KUCAS

Amsterdam, 11 Octombrie 2016 – MMD

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: