Dezvoltatorii și designerii români de jocuri se vor lupta cu participanți din 11 țări la Nordeus Hackathon

• Pasionați de jocuri din Grecia, Serbia, Muntenegru, Marea Britanie, Bosnia, Macedonia, Bulgaria, Slovenia, Ucraina sau Croația vor participa la Nordeus Hackathon, cel mai important eveniment de dezvoltare a unor jocuri mobile din regiune și unul dintre cele mai mari din Europa
• Înscrierile pentru cea mai mare competiție dedicată zonei de gaming din S-E Europei se încheie pe 23 noiembrie

 Nordeus, publisher-ul celui mai popular joc sportiv din lume pe dispozitive mobile, “Top Eleven”, joc cu peste 100 de milioane de utilizatori înregistrați, anunță că Hackathonul din 12 decembrie 2015 de la Belgrad va avea echipe din 11 țări. Astfel, dezvoltatorii și desginerii români vor participa la Nordeus Hackathon alături de concurenți din Grecia, Serbia, Muntenegru, Marea Britanie, Bosnia, Macedonia, Bulgaria, Slovenia, Ucraina sau Croația.

re_Hakaton-142-0
Cei interesați mai au la dispoziție mai puțin de trei săptămâni pentru a se înscrie la cea de-a cincea ediție a celei mai mari competiții de profil din Sud-Estul Europei. Pentru a participa, dezvoltatorii și designerii de jocuri români vor trebui să respecte următoarele reguli:

• Echipele înscrise trebuie să fie formate din 2-4 membri

• Înregistrarea poate fi făcută de un singur membru al echipei care va adăuga și CV-urile celorlați coechipieri

• Persoanele care să se vor înscrie individual vor fi repartizate de către organizatori în echipe de câte patru persoane

Data limită a înscrierilor este 23 noiembrie. Platforma pe care participanții o pot accesa este pe site-ul www.nordeushackathon.com, iar persoanele care au participat la edițiile anterioare, nu se mai pot înscrie și la ediția din acest an.

re_Hakaton-338-0
“La Nordeus Hackathon 2015, ne dorim să avem participanți care au deja experiență în ceea ce privește dezvoltarea jocurilor. După finalizarea înscrierilor, vom selecta cele mai bune echipe în funcție de CV-urile pe care le vom primi. Munca în echipă, îndemânarea și pasiunea sunt doar câteva dintre valorile necesare pe care le căutăm atunci când dezvoltăm cele mai bune jocuri din industrie”, declară Branko Milutinović, CEO al Nordeus.
La concurs vor participa 12 echipe, care se vor întrece pentru realizarea celui mai bun joc video pe o temă anume, dezvăluită în ziua concursului. Criteriile luate în considerare pentru evaluarea proiectelor sunt creativitatea, ideile, maniera de dezvoltare și produsul final. Fiecărui concurent selectat i se va asigura spaţiul de lucru şi echipamentul necesar. Mai mult, toate cheltuielile de transport şi de alimentaţie vor fi acoperite de Nordeus, astfel încât participanţii să se poată concentra în întregime pe dezvoltarea celor mai bune jocuri.
Premiile vor fi acordate celor mai bune trei echipe pe baza următoarelor criterii: prezentare multimedia, complexitate tehnică şi gameplay. Cei care nu pot ajunge la Hackathon-ul Nordeus vor putea urmări competiția online prin intermediul unei transmisiuni video online dedicate şi a update-urilor permanente de pe pagina web a organizatorului, www.nordeushackathon.com. Jocurile dezvoltate în timpul evenimentului vor putea fi descărcate după terminarea acestuia de pe aceeaşi pagină web. Jucătorii vor putea vota la rândul lor proiectul preferat, realizatorii acestuia câştigând un premiu special.
Pentru înscrieri și pentru mai multe informații despre concurs,   vizitați www.nordeushackathon.com.

Despre Nordeus
Nordeus este o companie europeană care activează în domeniul tehnologiei și a zonei de dezvoltare a jocurilor video. De numele acesteia se leagă francize ca Top Eleven, cel mai popular joc video social sportiv din lume. Misiunea Nordeus este să ofere o experienţă de gaming impecabilă milioanelor de jucători, indiferent de platforma preferată. Jocurile gratuite pe care dezvoltatorul le publică, îmbină armonios inovaţia tehnologică cu un gameplay atractiv. În sediile din Londra, Dublin, San Francisco, Belgrad şi Skopje, Nordeus are peste 170 de angajaţi.
București, 4 noiembrie: Nordeus

Visits: 0

Lasă un răspuns