Dell lansează generaţia următoare de notebook-uri Vostro dedicat micilor afaceri

• Noul notebook Vostro de 15 inci include cele mai noi tehnologii pentru performanţe mai bune şi procesare rapidă
• Design-ul rafinat, simplu şi practic aduce profesionalism în mediul afacerilor mici
• Caracteristicile esențiale de afaceri ajută la facilitarea lucrului şi cresc productivitatea

Dell a anunţat generaţia următoare de notebook-uri din seria Vostro, oferite pieţei pentru satisfacerea nevoilor micilor afaceri, birourilor şi profesioniştilor mobili. Seria de notebook-uri pentru afaceri Vostro 15 3000 oferă caracteristici esenţiale în cadrul unui design rafinat, ideal pentru proprietarii de mici afaceri şi pentru întreprinzătorii care au nevoie de un echipament de lucru accesibil. Atingerea unor asemenea deziderate este posibilă prin folosirea procesoarelor Intel de ultimă generaţie şi a celor mai noi elemente grafice discrete de la NVIDIA, în vreme ce design-ul practic şi simplu emană stil şi profesionalism.

Dell Vostro 15

“Lansăm noile produse din seria Vostro ca răspuns la feedback-ul primit de la clienţii care caută o astfel de soluţie de afaceri de la Dell, în conjuncţie cu partenerii noştri valoroşi”, a spus Phil Bryant, vicepreşedinte, Consumer and Small Business Sales, Dell. “Linia de produse Vostro este de multă vreme sinonimă cu productivitatea pentru profesionişti şi afacerile de mici dimensiuni, iar generaţia următoare de notebook-uri din seria Vostro 3000 va include procesoarele optime, opţiunile grafice, porturile de conectivitate şi elementele de design necesare pentru a ajuta clienţii sau utilizatorii din zona micilor afaceri să obţină rezultate mai bune în timpul zilei lor de lucru.”

Seria Vostro 15 3000
Noul notebook Vostro de 15 inci oferă echilibrul optim de caracteristici şi performanţe pentru profesioniştii care cer procesare mai rapidă a datelor, combinată cu performanţe şi caracteristici utile de afaceri pentru a-şi duce lucrul la bun sfârşit. Indiferent că gestionează zona operaţională dintr-un restaurant sau colaborează cu clienţii de la biroul de acasă, utilizatorii vor trece cu uşurinţă prin foi de lucru şi prezentări, datorită celor mai noi procesoare Intel, disponibile până la varianta core i5 (procesoare de generaţia cinci).

Vostro 15 oferă până la 8 ore şi 42 de minute pentru lucrul, de zi cu zi, complet autonom în mediu mobil. Pentru aplicaţii grafice mai complexe sau sarcini multiple neîntrerupte, utilizatorii pot opta pentru soluţia de grafică discretă de la NVIDIA cu memorie de până la 2GB şi RAM de mare viteză de până la 4GB.

Noul notebook din seria Vostro 3000 are o grosime mai mică de un inch, fiind mai subţire decât produsele din generaţia anterioară tocmai pentru a oferi portabilitate îmbunătăţită. Echipamentul este disponibil în zona EMEA în variantă Solid Black – cu un capac texturat cu micro-benzi pentru a îmbunătăţi elementele tactile, astfel dispozitivul devenind mai puţin vulnerabil la zgârieturi rezultate din utilizarea cotidiană sau nevoile de deplasare sub diverse forme.

Capabilitățile suplimentare de afaceri ajută la simplificarea lucrului şi întărirea conectivităţii; ele includ un drive optic, o ieşire VGA, un ecran FHD anti-strălucire, conectivitate Gigabit Ethernet, o tastatură numerică cu 10 taste şi un hard disk de până la 1TB pentru stocarea datelor.

Noul notebook Vostro se alătură familiei Dell de soluţii comerciale. Dell furnizează o suită completă de produse care se adresează nevoilor oricărui client de tip comercial, de la un start-up cu 5 angajaţi până la o corporaţie de 5000 de angajaţi. Ştiind că nu există două afaceri identice, portofoliul nostru recent actualizat Latitude portfolio oferă afacerilor o gamă largă de soluţii mobile premium, cu caracteristici complete, pentru satisfacerea nevoilor lor specifice. Alături de furnizarea de conectivitate şi caracteristici de management vitale pentru cei care astăzi lucrează în mediu mobil, disponibilitatea Data Protection Solutions de la Dell, cele mai bune din clasa lor, face ca utilizatorii să se concentreze asupra creşterii afacerii ştiind că folosesc cele mai sigure și gestionabile soluţii comerciale de pe piaţă. Ultima completare la oferta ProSupport Plus de la Dell, anume ProSupport Plus for PCs and Tablets, reprezintă singurul serviciu complet de suport care combină accesul prioritar cu suportul expert, repararea daunelor accidentale, monitorizarea proactivă şi predictivă pentru prevenirea şi rezolvarea automată a problemelor . Dacă aceasta este combinată cu ProSupport Plus for Enterprise, afacerile de mici dimensiuni vor găsi în Dell un partener adevărat pentru gestionarea mediului lor IT de la un capăt la celălalt.

Preț și disponibilitate
Notebook-urile din seria Vostro 15 3000 vor fi disponibile în România la sfârșitul lunii mai, la un preţ începând de la 2200 lei.

București, 17 aprilie 2015 Dell

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: