Dell lansează echipamentul entry-level thin client Wyse 3040

  • Este primul echipament thin client Intel x86 quad-core din industrie proiectat pentru multitasking în medii de desktop virtual
  • Eficienţă și performanţe cu 30% mai bune comparativ cu generaţiile anterioare
  • Opţiuni extinse de conectivitate cu performanţe excelente şi interfețe dual high-definition DisplayPort

Dell lansează cel mai mic, cel mai uşor şi mai eficient din punct de vedere al consumului energetic echipament thin client. Compatibil cu mediile virtuale de lucru Citrix, Microsoft şi VMware, echipamentul thin client Wyse 3040 furnizează o soluţie endpoint eficientă din punct de vedere al costurilor, care este, în acelaşi timp, securizată, uşor de instalat şi gestionat bazat pe Intel x86, de nivel entry, cu posibilitatea de alegere între sistemele de operare Wyse ThinOS sau ThinLinux.

ccc-wyse-3040-pdp-HERO

Sursa foto: http://www.dell.com/us/business/p/wyse-3040-thin-client/pd

Echipamentul thin client Wyse 3040 este o soluţie endpoint accesibilă ca preţ, eficientă şi uşor de gestionat, care le permite directorilor IT să ţină costurile jos și, în acelaşi timp, să asigure atât productivitatea de bază, cât și un multitasking simplu. Este ideal pentru clienţi din diverse industrii, inclusiv pentru sectoarele puternic reglementate, cum ar fi comerţul, finanţele, sănătatea şi educaţia.

Cu un nou factor de formă slim și o greutate de doar 0,24 kg (0,53Ibs) (2), Wyse 3040 este primul thin client de nivel entry care include un procesor quad-core Intel Atom X5 1,44GHz ce suportă până la 2GB de memorie DDR3 RAM şi 8GB flash.

 Wyse 3040 vine cu software-ul rezistent la viruşi Wyse ThinOS, care este ultra securizat, fără API-uri publicate şi, ca atare, fără suprafeţe de atac.  Suportând o gamă largă de periferice ataşate şi conexiuni de reţea pentru satisfacerea nevoilor de afaceri, echipamentul thin client Wyse 3040 include două interfeţe DisplayPort, suport pentru ecran dual digital (2560×1600) precum şi patru porturi USB – dintre care unul este USB 3.1 Gen 1 pentru conectivitate de mare viteză. Dell oferă o suită completă de opţiuni software on-prem, off-prem şi auto management pentru furnizarea unei gestiuni robuste, de nivel enterprise, care se poate extinde la zeci de mii de dispozitive. Pentru setup simplificat direct după dezambalare, configurare şi management, Wyse Device Manager şi Wyse Cloud Client Manager oferă echipelor IT configurare de la distanţă şi managementul politicilor de lucru prin intermediul unei singure console intuitive.

Wyse 3040 thin client este compatibil cu toate platformele software majore de virtualizare, incluzând Citrix XenDesktop, Microsoft RDS şi VMware Horizon. În plus față de suportul oferit deja pentru Citrix HDX, protocoalele Microsoft RDP și PCoIP, Wyse 3040 va oferi, de asemenea, suport de la distanță pentru VMware Blast Extreme începând din iunie 2017.

București, 30 martie 2017 – Dell

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: