Dell lansează cele mai inteligente și sigure PC-uri din lume pentru companii

  • Inteligență Artificială încorporată în portofoliul de produse, facilitând munca mai eficientă
  • Seria Precision 5000: cele mai mici și mai subțiri modele de stații de lucru mobile din industrie
  • Latitude 2-în-1, concepute pentru a se adapta modului de lucru uman
Dell Technologies a prezentat cele mai inteligente și sigure PC-uri pentru companii din lumedin portofoliile sale premiate Latitude, Precision și OptiPlex, pentru a face munca mai eficientă și mai sigură, indiferent de locația din care aceasta este prestată. Noile dispozitive avansează și mai mult angajamentul Dell față de sustenabilitate cu materiale reciclate, ambalaje durabile, modele eficiente din punct de vedere energetic și înregistrări EPEAT Gold.

Sursa foto: pagina Dell – https://www.delltechnologies.com/en-us/precision/index.htm
Tehnologie bazată pe Inteligență Artificială
Dell Optimizer3, tehnologia automatizată de optimizare bazată pe Inteligență Artificială (AI), este disponibilă acum pe dispozitivele Latitudine, Precision și OptiPlex. Software-ul încorporat învață cum lucrează fiecare persoană și se adaptează la comportamentul lor pentru a-i ajuta să se concentreze asupra sarcinilor de lucru prioritare. Acesta lucrează în fundal pentru a îmbunătăți performanța generală a aplicațiilor4; permite conectarea mai rapidă și blocarea sigură5; elimină ecourile și reduce zgomotul de fond în cadrul conferințelor telefonice; și prelungește durata de funcționare a bateriei6.
“PC-ul joacă un rol central în modul în care reimaginăm modul în care lucrăm, chiar anticipând ce ne trebuie pentru a fi mai productivi”, a declarat Darrel Ward, Vicepreședinte Senior, Grupul Produse Clienți, Dell Technologies. “Din momentul în care vă conectați la ultima conferință video a zilei, aveți nevoie de un PC care se adaptează la modul în care lucrați. De aceea stimulăm inovații care oferă mai multă inteligență, o durată de viață mai lungă a bateriei, difuzoare puternice, modele compacte și suport 5G – toate acestea avansând în timp ce avansăm obiectivele de sustenabiliate.”

Productivitate mărită, prin intermediul celor mai inteligente PC-uri pentru companii din lume7
Noile PC-uri și dispozitivele Latitude 2-in-1 inteligente sunt concepute pentru a se adapta modului de lucru uman. Noua serie ultra-premium 9000 și seria 7000 regândtită în totalitate conțin design-uri din aluminiu prelucrat și periat; durată lungă de viață a bateriei8; o serie de porturi; și ecrane expansive, cu margini înguste pe toate cele patru laturi. Echipate cu procesoare Intel® vPro®® de generația 10 și Wi-Fi 6 (Gig+)9 pentru viteze de aproape trei ori mai mari, dispozitivele Latitude oferă companiilor putere, performanță și conectivitate globală.

  • Pentru manageri și profesioniștii mobili care au nevoie de un mix între design, putere și conectivitate, Latitude 9510 este cel mai mic10, cel mai ușor și mai inteligent PC de afaceri de 15 inchi. Începând de la 1,4 kg11, PC-ul oferă un design pregătit pentru 5G încorporat12, până la 34 de ore de autonomie a bateriei13, precum și o experiență îmbunătățită în conferințe cu difuzoare încorporate puternice și microfoane. Acesta oferă puterea și performanța prin intermediul primului PC comercial verificat Project Athena, cu procesoare Intel® vPro® de generația 1014.
  • Proiectate pentru un echilibru între performanță și portabilitate, Latitude 7410 și 7310 sunt cele mai mici laptopuri premium de afaceri de 14 inchi și 13 inchi15. Configurabil și ca 2-în-1, Latitude 7410 conține primul panou 4K cu nivel scăzut de lumină albastră al Dell pe un PC de afaceri16, asigurând lizibilitate și confort ocular îmbunătățite.
Stațiile de lucru mobile oferă fiabilitate și mai multă putere, în modele mai mici
Dell și-a regândit portofoliul de stații de lucru Precision, lider în industrie, conceput pentru a face față unor sarcini de lucru solicitante precum procesare grafică intensivă, analiză a datelor și modelare CAD. Cu amprente mai mici și inovații termice, noile stații de lucru mobile Precision oferă performanțe crescute și certificări ISV cu grafică profesională de la NVIDIA și cele mai recente procesoare Intel® Core™ v®Pro și Xeon® de generație 10.
Proiectate pentru creatorii și profesioniștii care doresc o performanță ridicată și un design elegant, fără dimensiunea și greutatea unei stații de lucru mobile tradiționale, Dell Precision 5550 și 5750 sunt cele mai mici și mai subțiri stații de lucru mobile de 15 inchi și de 17 inchi din lume.17 Creatorii și inginerii pot vedea și face mai mult pe ecranul InfinityEdge 16:10 cu 4 muchii (până la HDR 400). Noul Precision 5750 este, de asemenea, compatibil VR/AR și AI pentru a face față randării rapide, vizualizărilor detaliate și simulărilor complexe.

Desktop-uri compacte cu design inteligent
Pentru industrii precum asistența medicală și educația, care se bazează pe fiabilitatea dispozitivelor desktop, Dell a lansat turnuri OptiPlex reproiectate și a extins sistemele integrale cu configurații flexibile în modele ce economisesc spațiu.

Cele mai sigure PC-uri comerciale, ușor de implementat și de gestionat în întreaga lume
Profesioniștii IT au libertatea și flexibilitatea de lucra de oriunde cu Unified Workspace. Departamentul de IT poate determina cu ușurință ce dispozitive vor fi implementate pentru a sprijini cel mai bine nevoile, stilul de lucru și locația angajaților cu Workforce Persona QuickStart de la Dell.
Atât IMM-urile, cât și companiile mari pot accesa PC-urile, asistența și software-ul Dell la un cost accesibil și previzibil pentru a ajuta la gestionarea capitalului de lucru cu Dell PCaaS, parte a portofoliului Dell Technologies on Demand. Companiile își pot moderniza flota cu cele mai recente PC-uri la fiecare 36 de luni, fiind liniștite știind că au implementat cele mai sigure PC-uri comerciale18 din industrie, fiind protejate chiar și împotriva atacurilor tăcute la nivel de BIOS.
Disponibilitate și prețuri:

  • Latitude 9510 este disponibil acum începând de la 1.899 dolari. Latitude 7410 și 7310 sunt disponibile acum, începând de la 1.499 dolari.
  • Dell Precision 5550 este disponibil acum începând de la 1.999 dolari. Dell Precision 5750 este disponibil la începutul lunii iunie, începând de la 2.399 dolari.
  • Serviciul Workforce Persona QuickStart este disponibil astăzi.

Hits: 6

%d blogeri au apreciat: