Daca si bunica ar fi avut o statie cu aburi

Inainte vreme calcatul era o corvoada. Pentru ca inainte vreme se calca cu carbuni incinsi. Pana la urma era si periculos pentru doamnele care foloseau aceasta metoda de a netezi suprafata hainelor. Si apoi mai exista si o posibilitate de a uita fierul de calcat mai mult timp decat era necesar si sa ingalbenesti culoarea frumoasa a hainei, sau daca aveai ghinion sa te trezesti cu o gaura mare chiar in mijlocul gulerului.

Oare ce ar spune bunica daca ar avea un fier de calcat cu generator de abur, de fabricatie Philips?  Desigur ar spune ca a vazut locomotiva.

Perfect Care Silence inventat pentru cel mai rapid si mai silentios calcat. Perfect Care Expert inventat pentru cel mai rapid calcat, cu umplere usoara rezervor. Perfect Care Aqua inventat pentru cel mai rapid călcat, cu cel mai mare rezervor de apa. Perfect Care Pure inventat pentru o calcare de 2 ori mai rapida cu cel mai eficient sistem anticalcar. Perfect Care Xpress cel mai rapid fier de calcat cu abur cu generator abur compact în interior. Perfect Care Azure cel mai rapid fier de calcat cu abur puternic si intens. Si toate aceste produse Philips nu sunt o abureala asa cum se gaseste pe la altii.

Philips Sistem de călcare sub presiune 6,5 bari GC9550/02

In plus tehnologia silenţioasa cu abur ofera primul generator de abur silentios si puternic, calcarea fiind puternica la zgomot minim. Graţie celor doua componente importante ale generatorului de abur si ale bazei sale: 1) filtru de abur cu atenuarea zgomotului 2) platforma care absoarbe sunetul. De asemenea, aburul sub presiune patrunde adanc in materiale, facand calcatul rapid si usor, chiar si pe materiale dificile.

Noua talpa SteamGlide este cea mai buna talpa Philips. Are o rezistenţa sporita la zgariere, gliseaza excelent si este usor de curatat.

O singura setare perfecta pentru toate hainele dvs. Intotdeauna combinatia perfecta intre abur si temperatura pentru ca: 1) Procesorul de Control Inteligent Avansat seteaza combinaţia perfecta intre abur si temperatura 2) Camera de abur ciclonic ultra puternic ofera abur puternic constant pentru toate materialele.

Desigur aceste deviceuri complicate isi pot face treaba mai bine daca sunt insotite si de ceva accesorii. Care iti vor usura calcatul si sigur toate pericolele bunicii vor fi inlaturate.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: