Cocktailul bloggerilor la Orkestra

Nu multe companii aleg sa colaboreze cu bloggerii, asa cum o face Cocktail Hollidays. Asa cum suna sloganul lor: “Pentru ca viata este un cocktail de trairi”, ofera ca premiu o Vacanta de vis in Grecia, impreuna cu Orkestra, care a organizat vara aceasta concursul la care particip: Summer Orkestra.

Anul trecut asa cum stiti am prins o oferta Last Minute in Thassos, pentru ca eu sunt un vanator al acestor oferte, care te tin cu sufletul la gura pana exact inainte de a pleca. si in final iti ofera un pret foarte bun, exact pentru buzunarele tale, insa in condtii mai mult cazone.

Oferte Last Minute in Grecia am vazut si la Cocktail Hollidays pentru insula Rodos, despre care am auzit numai lucruri bune. 8 nopti cazare cu masa specificata la fiecare hotel, transport cursa charter TAROM IAS-RHO-OTP (ZBOR DIRECT), transfer de grup aeroport / hotel /aeroport, taxe de aeroport, asistenta turistica bonus, asigurarea medicala si storno indiferent de varsta, sunt serviciile oferite de companie.

Poza 1

Dar pentru o familie eventual cu copii nu este de preferat o astfel de oferta, pentru ca, exista posibilitatea prin anumite conjuncturi defavorabile,  sa nu prinzi astfel de oferte de ultim moment, care au mai multi candidati, si in final sa ratezi vacanta din lipsa de oferte.

Ceea ce va sfatuiesc pentru a va simti bine in vacanta ce o asteptati un an intreg, este sa cautati din timp o oferta buna cu tematica de gen: luna de miere (Tenerife, Santorini, Mykonos), relaxare (Turcia, Grecia), vacante de lux (Mykonos,Tenerife, Turcia, Emiratele Arabe Unite), culturale (Circuitele si Grecia), cu familia (Turcia), scuba diving sau snorkelling (Egipt, Dubai), shopping (Dubai, Istanbul), safari (Dubai, Egipt).

Sigur o excursie cu tematica va fi mai bine organizata si vei fi avertizat din timp despre obiecivele pe care le vei realiza.

Hits: 18

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: