Cystone de la Himalaya mi-a readus dorinta de a trai

De cativa ani cam de pe timpul in care consumam in nestire vara sucuri din acelea acidulate, m-am pricopsit cu niste dureri in zona lombara in special in perioada in care se schimbau temperaturile, adica asa cum este acum.

Din familie stiam ca tatal, in copilaria mea, frecventa Baile Olanesti, caci acolo existau niste izvoare sulfuroase, din cate imi aduc aminte cu un gust destul de rau si care promiteau eliminarea celebrelor “pietre la rinichi”. Insa de multe ori era doar o incercare nereusita pentru ca odata plecat de la statiune, probabil pietrele sau mai corect calculii renali migrau catre uretre si isi faceau simtita prezenta cu mult mai tarziu, cand tata avea niste grimase groaznice de durere pe care eu nu le intelegeam la varsta aceea.

Dar uite ca a venit si randul meu si dupa niste examene ecografice la Spitalul CFR am aflat ca nici eu nu sunt scutit de aceste minunate “cariere” de 3-4 mm fabricate chiar de catre organismul meu. Tin minte ca doctorul mi-a recomandat sa maresc cantitatea de lichide, si atunci cand aveam ceva dureri sa recurg la bai calde. Mai mult in gluma doctorul mi-a recomandat sa maresc si cantitatea de bere si fireste cea de “sex”. Gluma ca gluma, dar totusi nu am primit niciun medicament asa cum ma asteptam, iar schema aceasta de tratament oricat de perseverent am fost sa o urmez nu a avut niciun rezultat. Ca atare am simtit ca trebuie sa mai atac inca o recomandare avizata si unde altundeva decat la Spitalul Panduri, unde am data peste un doctor ce avea la coada peste douazeci de pacienti, care bineinteles stiau cu cine au de a face. Dupa ecografie am fost linistit ca nu am ceva major si am fost intrebat foarte serios: “Dar tu nu faci tratament cu Cystone de la Himalaya?”. Eram cam nedumerit pentru ca depre produse Himalaya chiar nu mai auzisem pana atunci si in prima faza am avut chiar rezerve. Si il intreb pe doctor daca nu imi face ceva retete pentru a cumpara si mai ales sa imi recomande o farmacie autorizata pentru asa ceva.

Cystone 60 tablete

Nu mi-a facut pentru ca pentru produse naturiste nici nu este necesar de vreo reteta de la medic, ceea ce m-a pus in dilema totala. Oare cum este posibil sa ma fac sanatos fara o reteta de la medic? Si am devenit deodata sceptic.

Apoi am trecut pe la farmacie pentru a m-am gandit ca nu degeaba oamenii stateau pe randuri la coada la cabinetul lui. Si cand am ajuns acasa am dat o cautare pe internet si am aflat:

Cystone capsule au urmatoarele recomandari:

  • litiaza urinara (calculi renali formati din oxalati, fosfati sau urati) – distruge calculii si ii elimina din tractul urinar
  • cristalurie
  • impiedicarea formarii postoperatorii a calculilor,
  • incontinenta urinara
  • disurie
  • prin efectul antibacterian, antiseptic si antiinflamator, este benefic in infectiile urinare, inlaturand disconfortul si simptomele dureroase asociate acestei afectiuni

Apoi am urmat timp de o luna tratamentul cu aceste minunate capsule care mi-au redat dorinta de a trai. Pot spune ca si acum dupa mai bine de trei ani atunci cand vine toamna ma bag automat la Cystone iar durerile pe care le aveam au ramas o simpla amintire.

Views: 6

Lasă un răspuns