Cu rolele de la Best Kids

Iata ca se apropie si ziua de nastere a lui Cristian, tizul meu, si baiatul colegei mele Cristina. Pentru ca este nascut in luna august si leul implineste 12 anisori si asta se poate intampla numai o singura data in viata. Baiatul este modest si nu isi doreste luna de pe cer, o limuzina de lux sau un 4X4 ca sa se dea prin oras si sa sparga ochii fetelor. Numai o pereche de role, pentru parcul din apropiere sa poata sa traga vreo cateva ture baiatul, in picioare, sa simta aerul curat cum ii brazdeaza fruntea si il racoreste atunci, cand se ia la intrecere cu ceilalti pusti de aceiasi varsta si aceleasi inclinatii cu ale lui.

Stamp - Role Cars 34 - 37

De ce isi doreste Cristian niste role? Pentru ca cele vechi s-au stricat si s-au si epuizat moral. Nu ii mai plac si i-au mai ramas si prea mici odata cu cresterea in inaltime si greutate. Toate lucrurile astea baiatul le-a marturisit mamei lui, si acum asteapta sa primeasca altele noi, asa ca de ziua lui, care tocmai sta sa vina. Acestea sunt Role Cars reglabile cu 4 masuri intre 34 si 37, roti din pvc, sistem usor de reglare, sina din plastic, interior din material textil, exterior din plastic. Lui Cristian i s-ar potrivi masura 37, cea mai mare pentru ca piciorul sau se duce bine catre masura unui om adult, desi el, inca mai este un copil. Insa el vrea sa fie cel mai bun dintre copiii din cartier si a ales o firma corespunzatoare, ce vinde foarte multe genuri de jucarii.

Eu care am mai scris un articol de blog aici despre magazinul online Best Kids cunosteam exact oferta de Role si Skateboard pentru ca mi se parea normal sa imi ajut colega, atunci cand timpul pretios, care ar trebui acordat copilului se duce in principal catre atributiile de serviciu. Si atunci mi-am zis: “Asa cum incerc sa aduc bucurie tuturor copiilor, oare de ce lui Cristian, nu?”

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: