Radacini un service auto cu experienta

 

Cum poate fi definita o afacere serioasa:

  • Peste 1 milion de clienti care le-au trecut pragul
  • Peste 60.000 de autovehicule vandute
  • Retea de showroom-uri si service-uri autorizate formate din 18 unitati
  • Reprezentante in 6 orase
  • 30% cota de piata nationala pentru marcile Opel
  • 40% cota de piata nationala pentru marca Mazda
  • Importator unic in Romania al stivuitoarelor marca Doosan
  • 23 de ani experienta in afaceri

Ca sa intelegi fenomenul Radacini trebuie sa fii unul dintre clientii lor. Asa cum am fost si eu in luna iunie anul acesta cand am aflat despre o oferta foarte tentanta de ITP cu numai 75 RON.

IMG_20140704_153357

Am abordat aceasta oferta promotionala si am fost cu Fusion-ul la ei. E drept ca norocul a fost sa reintalnesc un vechi coleg de-al meu, domnul Ion Balauca, un mustacios simpatic, director de service la Bosch Car Service Marasesti, ce a avut rabdare sa imi explice cele mai multe detalii, pe care nu aveam cum sa le aflu doar citind cateva dintre paginile de pe siteul lor.

Radacini este un group romanesc foarte complex si important pentru ca are domenii conexe foarte interesante: Divizia auto Radacini, Divizia Utilaje, Divizia imobiliara, Echipa Mobila. Dedicati conceptului “clienti pe viata” cei de la Radacini au o traditie romaneasca destul de lunga cu o istorie incepand cam de pe vremea cand celebrele auto Daewoo faceau furori pe sosele. Acum in portofoliul Radacini se regasesc brand-urile Opel, Volkswagen, Audi, Mazda, Suzuki  Citroen, Peugeot si Honda dar si Cadillac.

Sigur va intrebati oare ce cautam eu cu un Ford la Radacini? Desigur in atatia ani de experienta oamenii acestia si-au dezvoltat datorita profesionalismului lor destule cunostinte in ceea ce priveste serviceul si diferite leveluri pe care le pot aplica oricarui autoturism autorizat in Romania. Iar in ceea ce priveste statia ITP la care am apelat, aceasta nu are limite de marca.

In principal serviceul de la Bdul. Marasesti este specializat pe Citroen. Si asta se observa in principal in Showroom unde sunt expuse cele mai noi modele de autoturisme in cele mai variate culori.

Daca vei apela la service vei observa ca esti intampinat de cateva rampe dotate exemplar cu destule echipamente care nu au cum sa nu iti ofere toate operatiunile care iti vor repune in conditii de utilizare standard, practic aceleasi cu care ai cumparat masina ta. Fie ca este vorba de o revizie, ori de o reparatie mai complexa, toate serviciile necesare : de la schimbare de ulei ECO, filtre, echilibrare de roti, pana la vopsitorie cu analiza culorii si cuptor, dar si constatare daune si asigurari nu ai cum sa pleci cu masina nerezolvata de acolo. Daca este vorba de vreo piesa de schimb mai deosebita ce trebuie inlocuita sigur o vei gasi si aici, pentru ca Radacini este conectata la un sistem de piese de schimb inter serviceuri asstfel incat niciun autoturism ce intra in service sa nu aiba vreo lipsa, in ceea ce priveste piesele de schimb. Cateva dintre dotari le puteti vedea si in galeria de mai jos.

 

Visits: 0

Lasă un răspuns