COSMOTE Smart Xceed smartphone sub brand propriu de sarbatori

ROMTELECOM & COSMOTE are programe de sarbatori venite sa aduca veselia si bucuria in casele romanilor indiferent de contextul economic, preocupandu-se in permanenta de a avea o relatie cat mai calduroasa in aceasta iarna.

Cosmote Smart Xceed

  1. Terminal 3G
  2. Sistem de Operare Android 4.2
  3. Procesor de 1,5 GHz Quad Core
  4. Ecran HD Super Amoled Touch de 4,8” cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli
  5. Memorie internă de 16GB cu 1GB RAM
  6. Cameră foto de 8 MP cu autofocus, bliţ şi Geo-Tagging
  7. Înregistrare video Full HD la 1080p@30fps
  8. Wi-Fi şi Bluetooth 4.0 cu A2DP şi EDR
  9. GPS cu suport A-GPS
  10. Acumulator Li-Ion de 2000 mAh

Cosmote Smart Xceed

COSMOTE răspunde nevoii clienților aflaţi în cautarea tehnologiilor performante la cel mai bun preţ prin lansarea smartphone-ului COSMOTE Smart Xceed. Operatorul continuă să ofere cea mai bună experiență de utilizare prin intermediul singurului smartphone sub brand propriu de pe piața din România care reunește o serie dintre cele mai căutate caracteristici: display HD Super AMOLED, procesor 1,5 GHz Quad Core, memorie internă de 16 GB și o cameră frontală de 5MP.

COSMOTE Smart Xceed are o grosime de 6,0 mm şi funcționează cu sistemul de operare Android 4.2, Jellybean, în timp ce touchscreen-ul HD Super AMOLED de 4,8 inci, cu o rezoluție 1280×720 pixeli, are protecție Gorilla Glass. Terminalul are o cameră foto de 8MP cu autofocus și flash LED, perfect pentru a face fotografii și apoi a le impărtăşi cu cei dragi prin intermediul rețelelor sociale, e-mail-uri sau mesaje. În plus, smartphone-ul permite înregistrare video Full HD 1080p.Iubitorii de muzică pot asculta piesele preferate în timp ce sunt în mișcare, COSMOTE Smart Xceed fiind prevăzut cu un player audio cu DTS și un amplificator de sunet Yamaha. De asemenea, terminalul este compatibil cu HD Voice astfel încât conversațiile vor avea o calitate audio cu o claritate de cristal și zgomot de fundal redus.
COSMOTE Smart Xceed permite conectivitate Bluetooth 4.0, are 1GB de memorie RAM și o memorie internă de 16 GB. Smartphone-ul are o baterie Li-Ion 2000 mAh, GPS și 3G HSPA+ de până la 21.6Mbps.
Noul terminal sub brandul COSMOTE este disponibil în toate magazinele COSMOTE și Germanos, cu un contract încheiat pe 2 ani, pentru 99 de lei cu abonamentul COSMOTE Free XL. Astfel, pentru 45 euro/lună, clienții primesc minute naționale și internaționale zona 1 și SMS-uri naționale nelimitate, minute în rețea, SMS-uri în rețea și minute în rețeaua Romtelecom nelimitate, trafic de date nelimitat (viteza descreşte după consumarea traficului recomandat). Abonamentul include, de asemenea, aplicațiile RadarMe, Dolce Mobile TV și Mireo Navigation. Pentru contractele încheiate în timpul campaniei promoționale de Crăciun Dublează magia, clienții vor primi dublul traficului recomandat, care astfel devine de 4GB în cazul abonamentului COSMOTE Free XL.

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: