Cosmote pur si simplu cu inca o surpriza: WhatsApp in gama NELIMITAT

„Miliarde de mesaje si fotografii sunt schimbate in fiecare zi intre utilizatorii WhatsApp din toata lumea, iar circulatia rapida a informatiei a devenit o nevoie foarte importanta pentru clientii care doresc sa impartaseasca noutatile cu familia, prietenii si colegii”, a declarat Mathias Hanel, director executiv comercial Segmentul Rezidential Romania.

 

 Cosmote da trafic nelimitat pentru folosirea aplicatiei WhatsApp

Abonatii care activeaza unul dintre noile planuri tarifare din portfoliul Free sau orice extraoptiune Connect Mobile Free sau Connect Mobile+ vor beneficia automat de trafic nelimitat in aplicatia WhatsApp, pe durata ofertei promotionale de Craciun. Noua oferta este disponibila pentru clientii noi, pana pe 15 ianuarie 2014.

De asemenea, utilizatorii serviciilor preplatite care activeaza in perioada promotionala extraoptiunea Super Unlimited, Travel Pack, Premium, Smartphone 12 sau Smartphone 15 vor beneficia automat de trafic netaxat in cadrul WhatsApp.

Aditional, clientii care aleg alte extraoptiuni decat cele anterior mentionate pot beneficia de trafic nelimitat in cadrul WhatsApp prin activarea, in plus, a unei extraoptiuni Connect Mobile sau o noii extraoptiuni de sine statatoare WhatsApp, pe durata perioadei promotionale.

Cei care aleg Connect Mobile 500 MB (5 euro), Connect Mobile 750MB (6,5 euro) sau Connect Mobile 2GB (9 euro) vor primi automat trafic nelimitat si netaxat in cadrul WhatsApp, in timp ce clientii care activeaza Connect Mobile 150MB (3 euro) pot beneficia de oferta promotionala prin activarea, in plus, a noii extraoptiuni WhatsApp.

Extraoptiunea desinestatatoare WhatsApp este recurenta, iar pentru 1,5 euro credit/luna ofera trafic nelimitat in cadrul aplicatiei WhatsApp.WhatsApp Messenger este o aplicație de mesagerie multiplataformă pentru telefoane mobile ce vă permite să trimiteți mesaje pentru a nu mai plăti SMS-urile. WhatsApp Messenger este disponibil pentru iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone și Nokia, iar toate aceste telefoane pot face schimb de mesaje! WhatsApp Messenger face uz de conexiunea dvs. de date ce utilizați dvs. pentru email și navigarea web, deci nu există cost pentru mesaje și puteți rămâne în contact cu prietenii dvs. În comparație cu programele basice de mesagerie, utilizatorii WhatsApp au posibilitatea de a crea grupuri și de a trimite mesaje nelimitate cu imagini, videoclipuri și note audio.

Configurarea telefonului

Pentru configurarea automată a telefonului trimite un mesaj gratuit la 638 cu textul “setari” şi urmează instrucţiunile.
Dacă telefonul tău nu poate fi configurat automat, setările necesare conectării la Internet sunt:

  1. Parametrii generali pentru configurarea telefonului mobil (accesând Internetul de pe telefonul mobil, cu un software specific)
   • APN (Access Point Name): broadband
   • Nume utilizator: nu se completează
   • Parola: nu se completează
   • Pagina de start: m.webnwalk.ro
   • Când se face conectarea la Internet direct de pe telefon nu este nevoie să se seteze număr de dial-up.
 1. Setările necesare conectării printr-un PC (folosind telefonul mobil ca modem)
  • APN (Access Point Name): broadband
  • Număr apel:*99#
  • User name: nu se completează
  • Password: nu se completează

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Bucuresti, 28 noiembrie 2013 – COSMOTE Romania

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: