COSMOTE România si premii de 1 milion de euro

COSMOTE România lansează o nouă campanie promoţională, ale cărei premii pot ajunge până la 982.000 de euro, îmbogăţind astfel vacanţa clienţilor săi. Campania se va derula în perioada 6 august – 1 decembrie 2013 inclusiv şi îşi propune să promoveze Opţiunea „Grup” a aplicaţiei  mobile de socializare „RadarMe powered by COSMOTE” încurajând astfel clienţii să comunice mai mult, să îşi creeze grupuri şi să facă parte din grupuri de prieteni.

Castiga cu Cosmote

Un Premiu Zilnic ajunge până la 5.000 de euro (de marţi până duminică inclusiv). Pentru tragerea la sorţi a Premiilor Zilnice vor fi luaţi în considerare utilizatorii care au trimis cel puţin un SMS la 278 în ziua respectivă. Fiecare utilizator are o singură şansă la tragerea la sorţi zilnică. Cu cât va cumpăra mai multe Opţiuni „Grup” (prin SMS la 278), cu atât premiile câştigătorului pot fi mai mari. Valoarea premiului zilnic începe de la 500 de euro (dacă utilizatorul care a câştigat a trimis un singur SMS) şi poate ajunge până la 5.000 de euro (dacă utilizatorul care a câştigat a trimis 10 SMS-uri în acea zi). Doar 10 SMS-uri pe zi vor fi luate în considerare pentru Premiile Zilnice, dar utilizatorii care trimit peste 10 SMS-uri îşi sporesc astfel considerabil şansele de câştig la alte extrageri (lunare sau la extragerea Marelui Premiu).

Mai mult, pe durata campaniei promoţionale, la COSMOTE chiar şi ziua de 13 devine una norocoasă. Pe timpul perioadei promoţionale, oricine a achiziţionat Opţiunea „Grup” (prin  SMS la 278) până pe 12 august, respectiv septembrie, octombrie sau noiembrie, poate câştiga în ziua de 13 a lunilor respective un premiu de 13.000 de euro. Toate şansele acumulate prin SMS-urile trimise in perioada 13 a lunii trecute – 12 luna curentă sunt luate in considerare! Cu cât sunt trimise mai multe SMS-uri, cu atât există mai multe şanse de câştig.

Nu în ultimul rând, fiecare Opţiune „Grup” care poate fi folosită în „RadarMe powered by COSMOTE”, achiziţionată în timpul perioadei promoţionale, oferă clienţilor mai multe şanse la câştigarea Marelui Premiu de 100.000 de euro după 118 de zile de campanie promoţională! Cu cât este mai mare numărul de puncte  primite pentru trimiterea de SMS-uri la 278, cu atât cresc şansele de câştig.

Mecanismul complet al şanselor de câştig pentru premiile zilnice, premiile de luni, cele lunare „13 este ziua norocoasă” şi „Marele Premiu” este disponibil pe site-ul companiei. Utilizatorii se pot alătura campaniei promoţionale „Poţi deveni puţin mai bogat în fiecare zi” oricând în cele 118 de zile de promoţie, prin achiziţia de Opţiuni „Grup”, trimiţând SMS la numărul 278.

Valoarea unui SMS pentru achiziţia unei Opţiuni „Grup” este 0,99 euro (TVA inclus) pentru abonaţi, respectiv 0,80 euro credit pentru utilizatorii cartelelor preplatite (TVA achitându-se la achiziţia cartelei sau a valorii de reîncarcare). Nu se percep taxe adiţionale pentru înscrierea în campania promoţională.

Opţiunea lunară „RadarMe” poate fi activată prin trimiterea unui SMS la numărul 277 cu textul „A RADARME” (0,74 euro, TVA inclus, pentru abonaţi, respectiv 0,60 euro credit pentru utilizatorii cartelelor preplatite -TVA achitându-se la achiziţia cartelei sau a valorii de reîncarcare). Clienţii care au activat o extraopţiune Connect Mobile pot beneficia de opţiunea „RadarMe” ca bonus, în perioada în care extraopţiunea Connect Mobile este validă.

COSMOTE 06/08/2013 Comunicat de Presa

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: