COSMOTE Business Complet un pachet de comunicare ideal

Clientii companii ai COSMOTE Romania pot opta pentru COSMOTE Business Complet, un pachet de comunicare ideal pentru orice business dinamic si de succes, disponibil pentru contractele semnate pe 24 de luni.

COSMOTE Business Complet include:

  • Internet COSMOTE nelimitat timp de 24 luni, la viteza 4G;
  • Acces la editia digitala a Ziarului Financiar, in sectiunea ZF Print de pe ZFCorporate.ro 24 luni;
  • Tableta HP ElitePad 1000 cu o configuratie foarte puternica: cu 4 GB RAM, 64 GB, ecran multi-touch de 10.1” rezolutie 1920×1200 px. Full-HD cu Gorilla® Glass 3, WIFI, 4G, conectare WIDI la echipamente compatibile;
  • Husa HP ElitePad si tastatura HP Slim Bluetooth;
  • Sistem de operare Windows 8.1 si Office 2013 preinstalate cu multiple conturi de utilizator pe aceeasi tableta; in plus, este asigurat gratuit spatiul de stocare in cloud de 15 GB, prin OneDrive.
  • Ovidiu_Ghiman - Director Executiv Comercial - Segment Business Romtelecom-Cosmote

 

“COSMOTE Complet inseamna, in primul rand, sa fii conectat pe toate fronturile, atribut care in afacerile de succes este esential. De aceea ne-am ales si parteneri pe masura, prestigiosi, fie ca vorbim de presa economica, de industria de echipamente IT sau software”, a declarat Ovidiu Ghiman (foto), Director Executiv Comercial – Segment Business, Romtelecom si COSMOTE Romania.

La randul sau, Orlando Nicoara, General Manager, Mediafax Group, a declarat: “Ziarul Financiar face inca un pas in adaptarea formatului in care cititorii au acces la informatia de business de calitate, de care au nevoie la orice ora din zi. Prin acest proiect, realizat in asociere cu importanti jucatori din telecom, software şi hardware de pe piata, ZF işi certifica inca o data pozitia de lider şi trendsetter in industria media de business din Romania.”

„A obtine un impact mai mare cu resurse mai putine este o prioritate pentru toti clientii nostri de business, in aceasta lume bazata pe mobilitate si cloud. Suntem incantati sa contribuim in acest parteneriat cu cea mai productiva platforma de mobilitate, cu ajutorul careia clientii nostri pot obtine mai mult din activititatile cu valoare ridicata”,a adaugat Kostas Loukas, General Manager, Microsoft Romania.

“Asimilarea tabletelor in segmentul de business se realizeaza rapid si in Romania, iar tableta HP ElitePad 1000 inclusa in acest pachet este dedicata mediului de afaceri, fiind un produs extrem de performant, premiat la CES 2014 cu Best Innovation in Design & Engineering Award. Tableta se lanseaza pe piata noastra in cadrul acestui parteneriat, iar alegerea acestui model de catre partenerii Ziarul Financiar, COSMOTE Romania si Microsoft, ca solutie optima de mobilitate pentru clientii comuni de business, reprezinta o confirmare suplimentara a atuurilor acestei platforme, din multitudinea de optiuni existente in piata. Suntem increzatori ca impreuna putem avea un impact considerabil in transformarea postului de lucru din organizatii, oferind in premiera utilizatorului de tehnologie avantajele deplinei mobilitati si flexibilitati, atat la birou cat si in afara lui”,a declarat Cristian Gilmeanu, Sales Manager, Printing and Personal Systems HP Romania.

c

Pachetul este disponibil cu o reducere de peste 600 de euro (fara TVA), la pretul de 778,76 euro (fara TVA), achitat integral in momentul achizitiei. Mai multe detalii despre oferta sunt disponibile accesand acest link sau apeland 0800.800.763.

Bucuresti, 8 iulie, 2014 – COSMOTE Romania

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: