Allview Dual SIM P7 Seon, cu ecran generos IPS OGS HD de 5,5”

Allview lanseaza astazi smartphone-ul Dual SIM P7 Seon, cu ecran generos IPS OGS HD de 5,5”, Android 4.4 si procesor Hexa Core, menit sa ofere utilizatorilor functii practice si un design ergonomic.

“Smartphone-urile au devenit dispozitive pentru divertisment, iar consumatorii îsi doresc device-uri care sa redea continutul multimedia de înalta calitate, devenit omniprezent. Prin display-ul generos de 5,5”, difuzoarele stereo si procesorul Hexa Core, P7 Seon rezoneaza cu cerintele pietei si ofera o experienta mobila accesibila.” a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Ecran generos pentru mai mult continut

P7 Seon este dotat cu un ecran de 5,5” IPS cu rezolutie HD (1280 x 720 px) si un touchscreen OGS (One Glass Solution) care faciliteaza navigarea pe internet si vizionarea de clipuri video. Tehnologia IPS ofera un unghi larg de vizualizare, imagini clare si culori naturale, maximizand placerea de utilizare. Display-ul este protejat de Dragontrail Glass, un strat de sticla ce reprezinta combinatia optima între dimensiuni reduse, greutate usoara si rezistenta.

Allview P7 Seon (1)Performanta accelerata de un procesor Hexa Core

Pentru un multitasking la un alt nivel si navigare fluida pe web si în aplicatii, smartphone-ul este dotat cu un procesor Hexa Core cu frecventa de 1,5 GHz si memorie RAM de 1 GB. Mali 450 asigura viteza sporita de procesare grafica pentru rularea celor mai performante jocuri.

Experienta sonora exceptionala

Smartphone-ul P7 Seon are încorporat amplificatorul Yamaha, pentru un sunet intens redat de catre cele doua difuzoare stereo. Sistemul DTS îmbunatateste sunetul clipurilor video si al melodiilor, pentru o calitate audio conform celor mai ridicate standarde de fidelitate.

Camere foto mereu la îndemana

Camera principala de 8MP model OV 8830 cu Autofocus este dotata cu LED Flash, are functie de înregistrare video Full HD si pune la dispozitie o serie de functii ingenioase, distractive si usor de utilizat, precum HDR, Panoramic, Eraser, Face detection si Best face. Camera frontala de 2MP realizeaza autoportrete reusite cu ajutorul a 12 efecte beauty. Pentru usurinta realizarii de fotografii, ambele camere captureaza imagini prin simpla apasare a butoanelor de volum, aflate pe lateralul telefonului.

Functii utile pentru o utilizare facila

P7 Seon ruleaza sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat si ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si customiza interfata cu diverse teme create de Allview. Interactiunea cu device-ul este mereu surprinzatoare datorita functiilor inteligente disponibile: dubla atingere pentru pornire, raspuns si apelare inteligente, video plutitor si semne predefinite pentru accesarea aplicatiilor sau apelarea unui contact direct din ecranul blocat. Device-ul are preinstalata aplicația Sygic care poate fi testata gratuit timp de 30 de zile. Softul de navigație nu necesita conexiune la internet si ofera o interfața moderna, intuitiva si usor de utilizat.

Smartphone-ul P7 Seon este disponibil de astazi pe baza de precomanda la pretul de 999 lei. Pentru mai multe detalii, va invitam sa consultati pagina de prezentare a produsului de pe website-ul producatorului, www.allview.ro.

Brasov, 08 iulie 2014 – Allview Mobile Romania

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: