Consola Android de jocuri OUYA available din iunie

Asa cum ne avertizeaza Android community consola Android de jocuri OUYA va deveni available in magazinele de retail incepand cu luna iunie. Lista de magazine pare să includă GameStop, Best Buy si Target, precum și Amazon. Prețul consolei OUYA va fi de $ 99.99, insa la noi sunt sigur ca va fi cu mult mai mult:)). Vom avea la dispozitie si un controler care va costa 50 $ si o suita de jocuri.

ouya

OUYA pe care creatorii săi numesc “un nou tip de consola de jocuri video”, dispune de un Tegra3 procesor quad-core și susține imagini complete 1080p. Consola va fi, de asemenea, construita în jurul valorii unui model “free-to-play”, care permite dezvoltatorilor să ofere un demo gratuit cu un upgrade de joc complet, familiar “, încercați înainte de a cumpăra”, concept în modelele de afaceri cu jocuri video. În plus față de utilizatorii Kickstarter, multe companii au angajat, de asemenea, suportul lor pentru consola. Infinity Ward ex-Creative Strategist, Robert Bowling a spus că el “acceptă totul despre @ playouya”, în timp ce Jordan Mechner, creatorul Prince of Persia, a întrebat: “Cine nu ar vrea o piesa frumoasă de design industrial care se vinde pentru 99 $ , se conectează direct în televizor, și oferă acces la o bibliotecă mare de jocuri? ”

“În cazul în care OUYA oferă promisiunea de a fi prima platformă de jocuri cu adevărat deschisă, care oferă acces dezvoltatorilor indieni la piața jocurilor de noroc din camera de zi, da,  este o idee mare”, a spus Mojang. “Vom urmări dezvoltarea OUYA și vom vedea modul în care rezoneaza cu jucatorii. Am putut vedea toate jocurile actuale Mojang mergand pe platforma deci există o cerere pentru el. ”

Sursa www.ouyaconsole.com/

De asemenea va recomand cateva metode de personalizare a cadourilor: stickerul cu lentila de rasina sau personalizarea suportului de carte de vizita. Oricare le veti utiliza veti obtine impresia scontata.

Views: 0

Lasă un răspuns