AVerMedia soluție de captură şi streaming pe interfață USB

AVerMedia Technologies a lansat o nouă soluție de captură şi streaming pe interfață USB, Live Gamer Portable asa cum e specificat pe siteul AVerMedia si revista CHIP.aver

Aceasta poate fi folosită atât pentru PC, cât şi pentru console. Live Gamer Portable se bucură de o conectivitate extinsă, compresie hardware şi interfaţă de utilizare intuitivă, fiind primul model de pe piață cu adevărat portabil (numai 107 grame). Oferă şi posibilitatea utilizării de sine stătătoare, fără PC, folosind un card SD pentru stocare la rezoluții de până la 720p. Acompaniat de aplicația software exclusivă AVerMedia RECentral, Live Gamer Portable asigură setări intuitive pentru streaming live. Dispozitivul este capabil de transmisii live de gameplay cu comentarii via TwitchTV, own3D şi Ustream, folosind direct contul utilizatorului şi permiţând setări RTMP personalizate. Dispozitivul este complet compatibil cu XSplit Broadcaster, ceea ce asigură un streaming avansat. Pasionații de jocuri pot înregistra sau transmite via Internet cu o singură apăsare de buton, primind în același timp feedback din partea dispozitivului prin intermediul LED-urilor de stare cu care este dotat.
AVerTV 3D USB este primul tuner TV extern dedicat recepţiei 3DTV. Până şi design-ul ambalajului si al carcasei au fost modificate faţă de celelalte modele USB produse de AVerMedia. El conţine un receiver DVB-T şi este însoţit de aplicaţia AVer MediaCenter 3D, ce poate fi utilizată atât pentru afişare 2D, cât şi 3D. Pe lângă recepţia TV şi radio, aceasta mai dispune şi de alte module care permit utilizatorului sa vizioneze diverse clipuri video şi fotografii sau să redea conţinut audio.
Din păcate, televiziunea 3D este prezentă în foarte puţine colţuri ale planetei pentru moment şi suntem conştienţi de acest lucru. De aceea, AVer MediaCenter 3D conţine o funcţie denumită see3D ce realizează conversia de la conţinut 2D la conţinut 3D în timp real. Astfel, programele TV recepţionate 2D sau clipurile video 2D compatibile de pe harddisk vor putea fi vizionate 3D.
Momentan, AVer MediaCenter 3D oferă suport pentru ochelari pasivi Red/Cyan, cu polarizare şi activi (NVIDIA 3D Vision). Cea mai accesibilă soluţie este reprezentată de ochelarii pasivi, iar AVerMedia va oferi o astfel de pereche bundle pentru a nu fi necesară nicio investiţie suplimentară.
De asemenea, ar mai trebui să ştii că oferim în pachet şi antena DVB-T realizată in-house, care s-a bucurat de apreciere din partea tuturor publicaţiilor care au venit în contact cu ea şi care însoţeşte multe dintre produsele noastre.
Momentan produsul nu este încă disponibil în România, dar suntem încrezători că va fi prezent pe rafturile magazinelor în luna ce urmează. Conform estimărilor, preţul de achiziţie pentru end-user ar trebui să se situeze sub valoarea de 250 Lei.

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: