Connections Consult își întărește echipa de management cu doi profesioniști cu experiență în funcții cheie

Connections Consult SA, lider pe piața de transformare digitală din România, listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB) sub simbolul CC, își întărește echipa de management, prin recrutarea lui Radu Marcu, care va ocupa funcția de Chief Operating Officer și a lui Decebal Dumitrescu, noul Chief Financial Officer. Atât Radu Marcu cât și Decebal Dumitrescu au făcut parte din organizații de anvergură cu expunere la proiecte de complexitate ridicată.

Radu Marcu vine cu o experiență vastă (peste 15 ani) în gestionarea activităților de software development, în cadrul TotalSoft, dar și în cadrul altor companii. Prin integrarea lui în cadrul echipei Connections, compania continuă dezvoltarea verticalei de custom software development. În activitatea sa de până acum, Radu Marcu a gestionat proiecte integrate pentru clienți din România și din alte piețe, produse complexe și echipe extinse de dezvoltare software și produse. El va conduce operațiunile de ofertare, delivery și post-implementare ale echipei de dezvoltare software și va face parte din Management Board-ul grupului Connections.

”Întotdeauna m-am ghidat după ideea că pentru a crea impact și inovație trebuie să renunț la metodele și comportamentele care în trecut m-au ajutat să reușesc și să le înlocuiesc cu idei și modele noi, adaptate la o lume într-o continuă schimbare.

M-am alăturat echipei Connections tocmai datorită faptului că am regăsit această viziune, atât în cadrul echipei, care este extraordinară, cât și în atitudinea pe care compania o are față de clienți, furnizori și parteneri. În viitor, pe lângă faptul că rămânem o echipă de profesioniști care urmărește excelența operațională și livrarea de produse și servicii cu valoare adăugată, întotdeauna vom contesta status quo-ul, ne vom adapta și vom dezvolta produse inovatoare”, declară Radu Marcu, COO Connections Consult.

Decebal Dumitrescu, noul  Chief Financial Officer, este absolvent al Northwood University SUA, și are o diplomă de MBA de la Sheffield University Marea Britanie. Decebal Dumitrescu are o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar și al consultanței financiare. A deținut funcții de management în companii multinaționale (PwC, General Electric, Philip Morris, Avis) și în cadrul fondului de investiții alternative SIF2. În cariera sa a lucrat, printre altele, în proiecte de implementare ERP, proiecte de restructurare financiară, de fundraising și de modificare a legislației fiscale.

”Sunt o persoană căreia îi plac provocările, iar preluarea rolului de CFO, în cadrul grupului de firme Connections România, este o provocare pentru mine. Grupul se află în plină expansiune, ceea ce înseamnă multe oportunități de business pe diferite piețe. Pe de altă parte,  expansiunea vine cu necesitatea de a lua decizii rapide și de a funcționa pe baza unor procese decizionale de tip „AGILE”.

Sunt bucuros că m-am alăturat unei echipe de oameni energici și pasionați de ceea ce fac și sunt convins că împreună vom putea să creștem valoarea companiei, depășind chiar și așteptările pieței în privința randamentelor.”, declară Decebal Dumitrescu, CFO Connections Consult.

Connections Consult estimează pentru anul viitor o cifră de afaceri de 49 mil. Lei.

Hits: 9

%d blogeri au apreciat: