Clubul Allview rasplateste clientii fideli ai brandului

Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania lanseaza astazi Clubul Allview, un program de fidelizare adresat clientilor companiei Visual Fan. Achizitionarea oricarui produs din magazinul online allview.ro le va aduce cumparatorilor puncte bonus ce vor putea fi transformate in diverse beneficii.

Clubul Allview

„Credem in rasplatirea membrilor familiei Allview care ne-au dovedit ca impartasesc aceleasi valori ca si noi. Ne onoreaza increderea pe care ne-o acorda clientii nostri ori de cate ori ne aleg produsele iar prin Clubul Allview dorim sa le demonstram ca devotamentul este un drum cu doua sensuri”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

In Clubul Allview vor intra automat clientii care au cumparat in ultimul an de pe site-ul allview.ro produsele brandului romanesc. In functie de valoarea achizitiei, clientii vor obtine un numar de puncte ce le va asigura locul intr-una din categoriile Silver, Gold si Platinum.

Clientii care detin dispozitive Allview achizitionate de la magazine partenere sau persoanele interesate de tehnologia mobila marca Allview se pot inscrie in categoria Basic a Clubului Allview.

Punctele bonus primite la cumpararea unui produs vor fi suplimentate cu puncte acordate in fiecare an la aniversarea zilei de nastere sau cu puncte obtinute prin participarea la actiunile de marketing ale companiei.

In functie de categoria din care fac parte, clientii pot avea parte de multiple beneficii: transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, prioritate la comandarea de produse nou lansate si la livrarea acestora, acces la editii limitate de accesorii sau produse, participarea la work-shop-uri gratuite sau alte servicii oferite in exclusivitate. Punctele bonus asigura de asemenea reduceri substantiale la noi achizitii din magazinul online allview.ro.

Toate beneficiile programului de fidelizare pot fi regasite pe site-ul allview.ro

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania. Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata.

Brasov, 17 martie 2016 – Allview

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: