Climatico nu te lasa la greu

Nu ascund ca prin natura meseriei pe care o practic, am contact mereu cu probleme legate de racirea / incalzirea echipamentelor electronice, pe care, de obicei le lasi, in camp, sa functioneze atat, in arsita verii, dar, si in cristalele ghetii specifice iernii. Pentru ca, in aceste  conditii trebuie sa lucreze un aer conditionat performant, in sistem 24 / 7.

Intotdeauna o astfel de fiabilitate a echipamentelor de aer conditionat nu este usor de a fi aleasa, in cazul echipamentelor profesionale, dar totusi in Romania exista si astfel de companii, gen CLIMATICO unde, vei avea cu ce sa iti proiectezi, din oferta de aer conditionat cu destule marci, care, desigur nu te vor lasa la greu cand climatul exterior va solicita mediul in care iti desfasori activitatea.

Climatico.ro

Conspectand oferta CLIMATICO, chiar nu lipseste nicio gama de aere conditionate, din acelea care au un nume pe piata noastra si pe care le poate recunoaste oricine lucreaza, in domeniu: Daikin, Fujitsu, Gree, Hitachi, LG, Mitsubishi Electric, Nordstar, Osaka, Panasonic, Whirpool. Chiar nu au decat aparate bune si foarte bune, care sunt verificate, in functionare, si nu dau probleme, atunci cand ai nevoie de acestea.

Daca ma intrebati, eu sunt fan Fujitsu de 12000 BTU, pe care il am de mai bine de 8 ani, si care imi indulceste zilele petrecute acasa, si doar intretinerea anuala a filtrelor imi aminteste ca am aer conditionat.

Aer Conditionat Fujitsu ASYG12LUCA-AOYG12LUC Inverter 12000 BTU

Intre timp echipele de montare acreditate de catre producator, s-au perfectionat si, sunt sigur ca, nu vei astepta mai mult decat o zi, instalarea, daca esti din Bucuresti, dupa ce ai lansat comanda online pe site.

Instalarea este foarte simpla cuprinzand pozarea celor doua unitati: interioara si exterioara legate printr-un circuit cu agent termic de racire, ce va necesita sigur gaurirea unor pereti, dar si pozarea unui circuit de alimentare cu energie electrica. Totul poate dura foarte putin daca esti hotarat de la bun inceput unde doresti amplasarea.

Cand viata ti se va parea mai grea, aerul mai putin respirabil este destul de simplu sa comanzi la Climatico, iar acestia, nu te vor lasa la greu.

Hits: 6

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: