A venit vacanta si pe StradaIT

Mult am mai asteptat sa vina, si, uite ca venit si pe strada mea, stradait.ro.

Cine? va intrebati. Desigur Vacanta Mare, de vara, dupa atat de multe zile cu ploaie.

Prietenii mei de vacanta ma asteapta sa particip alaturi de ei la cele mai nastrusnice peripetii, care nu vor lipsi nici anul acesta. Vom imortaliza desigur clipele de veselie si distractie fulminanta. De mult timp mi-am pus in minte sa imi iau un aparat foto cu care sa imi fac vacanta mai frumoasa, pentru ca asa cum stiti deja sunt unul dintre impatimitii fotografiei. Si imi place sa fiu si blogger. Una se completeaza cu alta, pentru ca povestea este mai frumoasa cand are si suportul imagistic.

Si cand ai de unde sa selectezi, alegerea este cu atat mai dificila pentru ca, vacanta iti ofera destule ipostaze, de a avea un aparat foto performant, dar, mai dificil de purtat din clasa DSLR, pentru ca dimensiunile si greutatea nu sunt punctul lor forte, sau, unul din clasa compacta, ce nu iti ofera chiar toate calitatile necesare unei foto mai calitative. Un optim ar fi un mirrorless, dar, depinde de cum stai cu bugetul alocat.

Daca bugetul este mai redus, asa ca de vacanta, StradaIT iti ofera un compact de la Nikon Coolpix S3500 frumusel si usor de strecurat la cele 129 grame, in buzunarul de excursionist.

Ma voi bucura de fiecare dintre cei 20.1 Mpixeli, proiectati pe senzorul CCD, pentru ca merit o vacanta minunata plina de instantanee noi.

 

 

APARAT FOTO NIKON COOLPIX S3500 20.1 MP SILVER

 

Va fi simplu, pentru ca odata setat pe Automat, toate grijile legate de setarile aparatului vor fi preluate de catre specialstii de la Nikon, odata si cu sensibilitatea ISO 3200, care ma incanta in locurile mai putin luminate.

Singura problema, caci ea exista, este ca memoria aparatului nu imi permite sa inmagazinez prea multe pozitii, si atunci tot stradait.ro ma va ajuta cu un card SD selectat direct de la rubrica cu medii de stocare SD unde poti alege memoria ce ti se potriveste cel mai bine: producator, clasa de memorie, capacitate si cred ca cei de la San Disk se descurca cel mai bine atunci, cand este vorba de vacanta.

 

SECURE DIGITAL SANDISK EXTREME HD VIDEO SDHC 32 GB

 

Daca vreti sa aveti si voi vacanta pe care o meritati este foarte simplu, trebuie sa o pregatiti chiar acum:

 

Info

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: